AH SANCAKTEPE AH 

Müthiş yatırımlarla beraber İsmail Uyanık ve ekibi göreve geldi. Yüksel Yıldırım hiçbir şeye karışmadı, tek istediği işi bilenlerin kulübü yönetip başarıdan başarıya koşulması ve devamında Yüksel Başkanın dediği gibi  çok sevdiği Samsun şehrinin takımı ve markası olan şerefli armasıyla Samsunsporumuzu şampiyonlar liginde oynarken görmek. 

Ne oldu? Sportif başarısızlık bazı şeyleri gün yüzüne çıkarttı buralara değinmeyeceğim.  Geçmiş geçmiştir önümüze bakalım. Eyy Sancaktepe Futbol Kulübü  geçen sezon bizi 2 maçta yenerek aldığı 6 puanla şampiyonluktan ettin. 2 hocamızı gönderdin, bu sezon başında göreve gelen İrfan Buz hoca da  Sancaktepe maçı beraberliği ile yollar ayrıldı. Etti mi 3 hoca, başladı kulübün içi karışmaya ve devamında büyük  başkan İsmail Uyanık da sportif başarısızlık sonucu istfa etti mi...

NE SANCAKTEPE'YMİŞ BE. Bir şampiyoluk, üç hoca, bir efsane kulüp başkanı yedie ee çekirge bir sıçradı iki sıçradı ama hesaba
katmadıkları bir şey vardı. Samsunspor takımı  her zaman küllerinden doğmuştur. Yüksel Başkan duruma el koyarak  içimizden biri olan  doğru adam Ertuğrul Sağlam'ı tek yetkili hoca olarak getirdi. Hoca gerekli hamleleri yaparak  futbolda sistemi oturttu daha sonra Yüksel başkan yerinde hamleleri ile dernek ile futbol aş yi kardeşce birleştirip taşları da  yerine oturtunca daha SANCAKTEPE'NİN ŞIÇRAYACAK NE HALİ NE GÜCÜ KALDI. SİSTEM OTURUNCA KİM HANGİ FUTBOLCU OYNAMIŞ ÖNEMLİ DEĞİL.

Maça gelirsek tipik Samsunspor futbolu herkes görevini biliyor ve yapıyor. Çok formda olan Guido gol pası veriyor ve defansa gelip kademe yapıyor Gökhan Alsan gizli değil apacık golcu ve ceza sahası içinde çok zeki ve akıllı.Veli Çetin çok iyi oynadı defansta güven veriyor Yalçın'la iyi bir ikili oldular. Bu maçta sol bek Gökhan Meral'i beğendim kaptan Caner biraz durgundu canı sağolsun. Oğuz Gürbulak'ı hoca 90 dk oyunda nasıl tuttu anlayamadım.  Ferhat Çulcuoğlu takımın dinamosu, Nurullah Aslan rekor kıracak. Atabey Çiçek  ve Burak Çalık etkisizdi. Oyunun son bölümlerinde rakip 2 net gol pozisyonunu dışarı attı, o da bizim şansımızdı.

Saygılar..
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR