AH SAMSUNSPOR AHH

Bir haftayı daha sıfır cekerek kapattık.. Şurda devre arasına  ne kaldı diyenlerimiz var içimizde... Bir kaç ah  vah daha  diyerek  zehir olan hafta sonları ile  ilk yarıyı kapatacağız.Peki ya sonra  ne olacak ?.


Ortalıkta kulaktan dolma sözler dolaşıyor..!!! 

Transfer listesi hazırmış..!! 


Listede hiç  ummadığımız isimler varmış ..!!

Hani derler  ya ; ağzı olan konuşuyor ..durum işte aynen böyle. Borç gırtlakta, ödemeler kapıda bekliyor,takım boş trübünlere oynuyor,kimse stada gelmiyor ,Kimse diyorum ama gelen taraftar zaten belli..EEE gelmeyeninde mazereti hazır.!! 

KİMİ SEYRETMEYE GİDECEĞİZ..!!  Beyler transfer istemesini biliyorsun ya  neden gelmiyorsun takımının yanına ..sen gitme  o  gitmesin  değirmenin suyu nerden gelecek vermeden almak allaha  mahsus  beyler yok öyle bir dünya..TRANSFERİ İSTİYORSAN GELECEKSİN KÖTÜ GÜNÜNDE TAKIMINI DESTEKLEYECEKSİN.. Şimdi birlik zamanı  şimdi  destek zamanı .


Taraftar gruplarının  liderleri  kardeşlerim  şimdi  artık  sıra sizde taşın altına elinizi koyun  uyandırın şehri  bunu sizler daha önceki yıllarda da başardınız şimdi değilse  ne zaman olacak. Lütfen  arkadaşlar dirilişi  başlatın.Samsunspora ayagas kaldıracaksa yine taraftar kaldıracak .Sahip cıkın bu takıma..Şimdi gelelim ümraniye maçına  ilk yarı  ne yaptığını  bilmeyen  dan dun top oynayan bir samsunspor vardı sahada,top benden gitsinde ne olursa olsun  diyen şaheser topcularımızı izleyerek bitti devre...

 

2.yarı  toparlanmış bir takım havasındaydık  ama sonuca gidemedikten sonra  toparlanmamız  sadece  fark yemeden  maçı bitirmeye yaradı .Burdan osman hocaya seslenmek istiyorum.Alperen kosuyo macta bunu görüyoruz ama sonuca gidemiyor hocam bunu herkes görüyor..

Birde farklı yerde oynatmayı denesek daha faydalı olabilir diye düşünüyorum.Örneğin burhan adam yoklugunda cocuk sol bek oynuyor halbuki burhanın hızından ileride faydalanabiliriz..

Şu bulunduğumuz durumda  en masum kişi bence osman hoca  adama ne verdinki  ne isteyecen  verdiklerin meydanda..

Eyy  gençler EY Samsunsporun öz cocukları  şu sizin elinize geçipte değerlendiremediğiniz fırsatı  belki  devre arasından  sonra  kulağınızın arkasında  bile  göremiyeceksiniz  ama ne çare  siz kendinizi  samsunspordan üstünmü gördüğünüz yeterince caba sarfetmediniz demek istiyorum .Ya devre arasında transfer yapılırsa ne yapacaksınız  Samsunumuzun takımlarınatopcu lazım olursa  belki sizi düşünürlermi  diye mi bekleyeceksiniz.Büyük Samsunspor taraftarı pazar günü her ne olursa olsun takımımızın yanında olup destek verelim Eğerki es es engelindede kayıp yasarsak alttan gelen denizli ve manisada üzerimize cıkmıs olacak.Parası yok topcusu  yok  borcu  çok olan  samsunsporla  insallah iyi  günler  görürüz..Saglıkla ve Samsunsporla kalın

                                                                                                                                                          

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur AYTEKİN Arşivi
SON YAZILAR