“ AGD’den Muhteşem bir FETİH için Çağrı “

“ AGD’den Muhteşem bir FETİH için Çağrı “
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Samsun Şubesi, bu yıl Mekke'nin Fethinin 1383 yıl dönümü münasebetiyle Muhteşem bir Fetih Programı hazırladı.

Konuyla ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenleyen Samsun AGD Fetih Komisyonu Başkanı Hamza Tural şunları söyledi:
Anadolu Gençlik Derneği olarak tüm vatan sathında 31 Aralık akşamı Mekke'nin Fethinin 1388.yıl dönümü münasebetiyle “Fetih Programı” düzenleyeceğiz.
Tüm Türkiye'de gerçekleşen bu programlara halkımız müthiş bir rağbet gösteriyor. Biz buradan sesleniyoruz. Yılbaşı ve Noel yerine haydin fethe diyoruz.
Çünkü halkımız bir Hıristiyan kültürü olan yılbaşı programlarına değil kendi değerlerine ve inançlarına sahip çıkmak istiyor. Paganist (putperest) bir kültürün öğesi olarak Yılbaşı ve Noel yerine gönüllerin ve şehirlerin fethi olan Mekke'nin Fethini icra etmek için halkımızı fethe davet ediyoruz.
Bu fetih programları halkımızın istekleri doğrultusunda Genel Merkezimizin direktifleri ile organize ederek, aynı anda aynı programlar ile halkımıza muhteşem bir ziyafet sunuyoruz.
Samsun AGD olarak Samsun halkına iki farklı noktada program sunacağız. Bunlardan birincisi Atakum AGD Temsilciliğimiz tarafından organize edilen Fetih Özel programı.
Atakum AGD,Fetih Özel Programını 31 Aralık 2013 Salı Günü Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde 19.00' da icra edecek.Programımız dolu dolu ...Kur'an Ziyafeti,Hatip olarak Doç.Dr. Metin Yılmaz,Sema Gösterisi,İlahi Ve Ezgiler,Mehter Gösterisi,Kum Sanatı Gösterisi… ve daha neler neler… bu gece muhteşem olacak.
Tüm Atakumluları Programa davet ediyoruz. Yeşilyurt Avm yakınındaki Sanat Merkezinde icara edeceğimiz Mekke'nin Fethi Programına geç kalmayınız.
İkinci olarak Samsun halkına sunacağımız Program ise Canik AGD tarafında organize elden Fetih Özel Programıdır. Canik Bölgesi için muhteşem bir Fetih Programı hazırladık. Özellikle yerel değerlere ağırlık vererek hazırladığımız program heyacanla bekleniyor.
Canik AGD,Fetih Programı 31 Aralık 2013 Salı Günü Canik Kültür Merkezinde Saat 19.00 da icra edecek.Kur'an Ziyafeti,Hatip Olarak Eğitimci-Yazar Suat Zor,Sinevizyon Gösterimi,İlahi Ve Ezgiler,Çocuk Ezgi Grubu,Çocuk Mehteran Grubu…ve daha neler neler..
Samsun AGD olarak Tüm Samsun Halkını iki önemli noktada icra edeceğimiz Mekke'nin Fethi Özel Programına davet ediyoruz. Programlar ile ilgili olarak bilgi almak için 0530 870 91 55 numaralı arayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.