AFET BÖLGESİ OLSUN!

AFET BÖLGESİ OLSUN!
Terme İlçesi'nde geçtiğimiz gün yaşanan sel felaketi nedeniyle Evci ve Sakarlı Mahalleleri çamur içinde kaldı. Ev ve işyerleri büyük zarar gördü. Devletin tüm birimleri Terme'ye yardıma koştu.

BAKAN İNCELEMEDE BULUNDU
Geçtiğimiz gün şiddetli yağan yağmurun oluşturduğu sel Terme'nin İlçelerinden Evci ve Sakarlı'da daha etkili oldu. Haber alınır alınmaz Devletin tüm imkanları Terme için seferber edildi. Gençlik ve Spor Bakanı A. Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Belediye Başkanı Şenol Kul, bölgede incelemelerde bulundu.

GÖKSEL, 'GEREKEN YAPILACAK'
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Terme’de yaşanan sel felaketinin ardından, evleri ve işyerleri zarar gören vatandaşların yanında olduklarını söyledi. İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte bölgeye giden Göksel, “Devletimiz ve hükümetimiz muktedirdir. Terme için gereken ne ise o yapılacaktır” dedi

ZEYBEK,' AFET BÖLGESİ OLSUN'
Cumartesi günü yağan şiddetli yağmur nedeniyle Terme İlçesi'ne bağlı Evci ve Sakarlı Mahallelerinde sel felaketi yaşandı. Bakan Kılıç, Samsun Valisi ve Terme Belediye Başkanı bölgede incelemelerde bulundu. Son olarak bölgeyi ziyaret eden Milletvekili Zeybek bölgeyi ziyaret ederek, "Terme Afet Bölgesi ilan edilmeli" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.