Şakir KABAKÇIOĞLU

Şakir KABAKÇIOĞLU

AFAK

Değerli okurlarım, ''Akil insanlar''ımız milletimize hayırlı olması dileğiyle satırlarıma başlamak istiyorum! AKP'nin yandaş Medyası övgüler üzerine övgüler yağdırıyor. Tarihte bir ilke imza atıldığını söylüyorlar. Arkadaşların tarih bilgileri zayıf herhalde?

Mondros mütarekesi sonrası İngilizler, Osmanlı topraklarını işgal etmeye başlamış ve sıra Anadolu'ya gelmiş. Bu sırada vatan sever Türkler direnişe başlamış, dönemin saray yöneticisi meşhur hainlerden Damat Ferit Paşa Akil adamlar topluluğu kurarak, yedişerli gruplar halinde kalan topraklarda yaşayanlara ve direniş gösteren bölgelere göndermiştir. Yani, akil adam oyununu bu ülkenin evlatları ikinci kez karşı karşıyadır.

Bu günkü durum daha da vahimdir. Çünkü, Damat Ferit'i buna zorlayanlar başta İngiltere olmak üzere batılı devlet ve imparatorluklardı. Muhataplar, devletler topluluğu ve güçlüydüler. Bu gün ise AKP'yi yine batılı güçler ''barış'' adı altında zorluyor. Ancak, Damat Ferit'in durumundan farklı olan AKP'nin muhatabı bir terör örgütü! Tutulacak, savunulacak ve izah edilecek hiçbir tarafı yok. Dünya tarihinde ilk olanda işte budur.

Akil İnsan diye açıklanan isimlerden bazılarını bire bir tanıyorum, bazıları da Hukuk Fakültesinde öğrenci iken hocamdı. Hocalıklarına bir şey söyleyemem ancak bu vatanı, millet, bayrak ve Türklük hakkındaki düşmanlıklarını çok iyi bilirim. Kendileri, AKP hükümeti ile bu düşmanca düşünceleri bire bir örtüştü ve yıldızları parladı. Kürtçü,bölücü,Marksist,ateist bu insanlarla AKP hükümetinin nasıl kol kola saf tutabildiklerini sizin yorumunuza bırakıyorum.

Başbakanımız düne kadar'' ne akil adamı, yok öyle bir şey'' diye kükrerken, isimleri açıklayıverdi. Başbakanın, akil adam olarak açıkladığı isimlerin yarısı AKP'li lerden kalan yarısını da Kürtçü Türk düşmanlarından seçmiştir. İçlerine de, beyinlerinin ne kadarını kullandıkları tartışılan şarkıcı,türkücü,sinemacıları serpiştirmiştir. Sayın başbakanın akillerle yaptığı toplantı sonrası verdiği mesaj açıktır. Akiller bakın!''Siz sözde Türkiyeyi temsil ediyorsunuz kafanıza göre ne isterseniz ve kimle isterseniz konuşun şu milleti iki ay oyalayın, bizde bu arada çaktırmadan işlerimizi halledelim'' Sonrası Allah kerim diyor..

Biz vatandaşlar 550 tane Miletvekili seçiyoruz. Onlara diyoruz ki '' Bizim yerimize devleti yönetin, sorunları çözün'' Bizim seçtiğimiz vekiller bunu yapamıyor 63 tane sözde adam bulup, terör sorununu çözdürecek. Be kardeşim vatandaş olarak sormaz mıyım o zaman; '' madem vekile vekil atıyorsun, senin işin ne orda. Bırak o 63 aklı evvellere devleti, onlar yönetsin sen niye işgal ediyorsun meclisi? Diye! Bu Milleti, o kadar aptal mı zannediyorsunuz?

Yine merak ediyorum hem şehrimiz Akil adam Orhan Gencebay Samsun'a gelip ne diyecek, adı barış süreci, gerçeği ise bölünme süreciyle ilgili? Teknik olarak süreci anlatacak kadar bilgiye sahip olduğunu zannetmiyorum. Çünkü, Başbakanın ve Mit müsteşarının dışında kimse pek fazla şey bilmiyor.((Sayın Bülent ARINÇ'ın bilmemesinde fayda var, feryat figan ağlar, milletçe perişan oluruz, Allah korusun.))

Her halde sazı eline alıp ''Hatasız kul olmaz, hatalarıyla sevin AKP,BDP ve PKK'yı'' diyecek!?

Peki Samsun halkı da cevaben;

''BATSIN BU DÜNYA, BİTSİN BU RÜYA, KULA, KULLUK EDEN AKİL ORHAN'A YAZIKLAR OLSUN'' derse, Bu kez de AKP, kendi akil adamlarına da, daha akil adamlar topluğu mu oluşturup atayacak?

Ey yüce Türk Milleti, kendine vekil tayin ederken dikkat et! Kendisi, vekile muhtaçları, vekil tayin etme!!!

NOT: Değerli asker ve siyaset adamı Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ'i ölümünün 16. Yıl dönümünde minnet, özlem ve şükranla anıyorum. Ruhu şad, mekanın cennet olsun.

Sağlıcakla Kalın…….

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Şakir KABAKÇIOĞLU Arşivi

AFAK

25 Mayıs 2013 Cumartesi 12:41

AFAK

20 Nisan 2013 Cumartesi 12:45

AFAK

13 Nisan 2013 Cumartesi 13:17
SON YAZILAR