ADRESE TESLİM İHALE

ADRESE TESLİM İHALE
Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı olarak yapılan ihale ilanı akıllara durgunluk verecek boyutta

200 adet çift mekanizmalı dosya ihale teklifindeki şartların ilki işi aldıktan 24 saat sonra teslim edilmesi olunca akla “adrese teslim ihale”den başka bir şey gelmiyor. Yapımı en az bir hafta süren 200 adet çift mekanizmalı dosya için 24 saat süre tanımak işin daha önceden yapılmış olup ilanın kılıfına uydurmak için verildiğini gösterir nitelikte.

 

DURSUN MEHEL’DE SES SEDA YOK

 

Yaklaşık bir aydan beri Cemaat’e yakın firmalarla Kamu Hastaneleri Birliği’nde verilen ihalelerle ilgili sorduğumuz sorulara cevap veremeyen Kamu hastaneleri Birliği genel sekreteri Dursun Mehel bu belgeye bakalım nasıl cevap verecek. Kapatılan Başarı Üniversitesi’nin Rektörü Yunus Bekdemir’in kardeşi Emre Bekdemir’in sahip olduğu firmalara yüklü miktarlarda ihale verdiği iddia edilen Dursun Mehel ’in sorularımıza cevap verememesi iddiaların doğruluğunu ortaya koymuş durumda.

 

İŞLER YAPILDIKTAN SONRA KILIF MI ARANIYOR?

Kamu Hastaneleri Birliği’nde çalışan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir kısım personelden alınan bilgilere göre işler önce yaptırılıyor ardından da ihale ilanları sadece onların alabileceği şekilde çıkarılıyor ifadesini kullanmaktalar. Yayınladığımız belge de bu konunun en bariz işareti olarak ortaya çıkmış durumda. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum