Adları Atakum’da yaşıyor

Adları Atakum’da yaşıyor
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Şehitlerimizin adlarını ilçemizdeki tesislerde yaşatıyoruz. Onları asla unutmadık, unutmayacağız” dedi.

Türkiyeni demokrasisine sahip çıktığı 15 Temmuz gecesi canlarını kaybeden şehitlerimiz ve canı pahasına hainlere karşı duran gazilerimizi saygıyla andığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “O karanlık gecede milletimizin geleceği için canından geçenleri asla unutmayacağız. Vatan müdafaası için can veren Şehit Astsubay Ömer Halisdemir ve Şehit Polis Demet Sezen’in adını Atakum’da yaşatıyoruz” ifadelerini kullandı.

Atakum Belediyesi olarak vatandaşların kullanımına sunulan alanlara şehitlerin isimlerini verdiklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Belediyemize ait olan ve Türkişte bulunan çay bahçesine, 15 Temmuz’da kahramanca yaptığı müdahaleyle kalkışmanın seyrini değiştiren şehidimiz Astsubay Ömer Halisdemir’in adını verdik. Yine o gece canı pahasına vatan hainlerinin karşısında dimdik duran kahraman polisimiz Şehit Demet Sezen’in adını da ilçemizde hayata geçirdiğimiz kreş ve gündüz bakımevine verdik. Atakum Belediyesi olarak şehitlerimizin adlarını ilçemizde yaşatıyoruz. Şehitlerimizi asla unutmadık, unutmayacağız. Bu anlamda tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.