ADEM GÜNEYİN YALANLARINA SAVCILIKTAN TOKAT GİBİ CEVAP

ADEM GÜNEYİN YALANLARINA SAVCILIKTAN TOKAT GİBİ CEVAP
İşi, gücü Gazetemiz imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır’a iftira atıp yalan haberler yapmak olan Adem Güney’e Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Tokat gibi cevap geldi.

İşi, gücü Gazetemiz imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır’a iftira atıp yalan haberler yapmak olan Adem Güney’e Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Tokat gibi cevap geldi. Adnan Bahadır’a ait öğrenci yurdunda kaçak su kullanıldığı için hem haber yapan hem de Savcılığa şikayette bulunan Adem Güney’e Başsavcılık yaptığı araştırma sonrasında Adem Güney’in şikayetinin doğru olmadığını bu nedenle de Soruşturmaya gerek olmadığı yönünde kararını verdi.

 

                                              TÜM HABERLERİ BÖYLE

 

  Adem Güney’in sırf Adnan Bahadır aleyhinde haber yapmak üzere kurduğu ve sürekli olarak Adnan Bahadırla ilgili yalan haberler yaparak yayınlaması sonucunda kamuoyunu yanılmaya çalışması kamuoyunun dikkatinden kaçmadı. Adem Güney’in yaptığı bu tür haberlerin tamamının yalan olduğunu kendiside bilmesine rağmen sadece Adnan Bahadır’ı karalamak adına yaptığı da kamuoyu tarafından bilindiğinden ciddiye alınmamaktaydı. Ancak tüm bu haberlerle ilgili Gazetemiz Avukatının Cumhuriyet savcılığına yaptığı şikayetler de ağır, işlemeye başlamış durumda.

 

         HEM CEZA HEM DE TAZMİNAT DAVALARI AÇILMIŞ DURUMDA

 

  Adem Güney’in sürekli olarak Adnan Bahadır aleyhinde yapmış olduğu yalan ve iftira dolu haberleriyle ilgili Adnan Bahadır hem ceza davaları hem de tazminat davaları açmış durumda. Mahkemelerin adaletli davranmaları halinde Adem Güney’in bu davalarla ilgili hem ceza, hem de tazminat ödemesi gerektiği ilgili yasalardan açıkça anlaşılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum