Adem Güney’in SASA kafesinde KANUNLAR GEÇMİYOR MU?

Adem Güney’in SASA kafesinde KANUNLAR GEÇMİYOR MU?

      Sahildeki tüm kaçak kafelere yıkım uygulayan Büyükşehir Belediyesi Adem Güney’in işletmekte olduğu SASA kafenin 99 metrekaresi kaçak olmasına rağmen yıkım uygulanmazken, tüm işletmelerin LED ışıklarını kaldıran Büyükşehir Belediyesi SASA kafenin Bafra-Samsun yoluna bakan kısmına koyduğu LED ışıkları da kaldırmayınca akıllara acaba “SASA kafede kanunlar geçmiyor mu?” sorusunu getirdi.

 

 

   AYRICALIĞI NEDİR?

 

     Büyükşehir Belediyesi, Atakum sahilinde bulunan tüm kafelerin, Restaurant’ların ve diğer işletmelerin kaçak olan kısımlarını yıkarken, SASA kafenin hem Atakum sahil yoluna hem de deniz kısmına bakan yerin kıyı kenar çizgisinin ihlal edilmiş kısımlarını yıkmamış, hem de Bafra yoluna bakan kısımlarda yapılan kaçak yapılanmanın yıkılmamış olması akıllara “bu ayrıcalık neden?” sorusunu getirmekte. Kafenin sadece ön ve arka kısmı değil iki binanın arasında da kaçak yapılaşma yapılmak suretiyle iki bina birleştirilmiş durumda.

 

  HER TARAFI KAÇAK

 

   Adem Güney’in çalıştırdığı SASA kafenin sadece ön ve arkası değil, iki binayı birleştiren ara kısmı da kaçak. Adem Güney yasa tanımaksızın ki binayı birleştirmiş, bu da yetmezmiş gibi binaların balkonlarına ek ilave binalar eklemiş, Bafra asfaltına bakan kısmına da depovari eklentiler yapmış olması, “binanın her tarafı kaçak” yorumlarına neden olmakta.

 

  LED IŞIKLAR VATANDAŞI RAHATSIZ EDİYOR

 

    Adem Güneyin işettiği SASA kafenin Bafra-Samsun yolu istikametinde bulunan ve normalde karayolları ağında olup daha sonra Büyükşehir Belediyesine devredilen ana arterdeki kısma koyduğu LED Reklam ışıkları da vatandaşı ciddi anlamda rahatsız etmekte. Büyükşehir Belediyesi şehrin her tarafında bu tür uygulamalara anında müdahale ederken, Adem Güney’in SASA kafesine neden göz yumduğu da merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum