Adem Güney’in Avukatı olduğu Ve ByLock kullandığı iddia edilen eski Vali İbrahim Şahin;

Adem Güney’in Avukatı olduğu Ve ByLock kullandığı iddia edilen eski Vali İbrahim Şahin;

    TUTUKLANACAK MI?

    Geçtiğimiz hafta Sebahattin Önkibar tarafından kendisi ve eşinin ByLock kullanıcısı olduğu yönünde açıklama yapılan Adem Güney’in Avukatlığını yaptığı Eski Samsun Valisi İbrahim Şahin’in tutuklanıp tutuklanmayacağı merak konusu oldu. Bugüne kadar tüm ByLock kullanıcılarının tutuklandığı göz önüne alındığında İbrahim Şahin’in de tutuklanması gerekmekte.

  İBRAHİM ŞAHİN NEDEN SÜREKLİ SASA’DA İDİ?

   Adem Güney’in Avukatlığını yaptığı eski Vali İbrahim Şahin’in her akşam SASA’da olması, orada çeşitli toplantılar tertip etmesi akıllara “acaba neden sürekli orada oturmaktaydı?” sorusunu getirmekte. Adem Güney’in İbrahim Şahin’in Avukatlığını yapması da aralarındaki ilişkinin ne boyutta olduğu yönünde kafalarda soru işaretleri bırakmakta. Kamuoyu Adem Güney’den bu konuda açıklama beklemekte

     ADALET HERKESE EŞİT OLMALI!

     15 Temmuz darbe girişiminin ardından ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen herkes gözaltına alınırken eski Samsun Valisi İbrahim Şahin’in de bugüne kadar tutuklanması gerekmekteydi. ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen ne kadar alt düzey FETÖ mensubu varsa tamamı tutuklanıp Kanun karşısında hesap verirken, İbrahim Şahin’in hala daha tutuklanmamış olması “acaba yargı herkese eşit olarak uygulanmıyor mu?” sorusunu akla getirmekte.

   YURT ÖĞRENCİLERİ VE DÜZ MEMURLAR TUTUKLANDI

       15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan operasyonların büyük bir kısmında FETÖ mensubu oldukları iddia edilen Yurt öğrencileri, dershane mensupları ve düz memurlar tutuklanıp hesap verirken İbrahim Şahin gibi üst düzey yöneticilerin tutuklanmaması, “yapılan operasyonların yetersiz kaldığı” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum