ADD'DEN COŞKULU 'ZAFER' KUTLAMASI

ADD'DEN COŞKULU 'ZAFER' KUTLAMASI
Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şubesi üyeleri dün akşam saatlerinde Öğretmenevi önünde bir araya gelerek 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması için yürüdüler.

Bayrakların ve meşalelerin renk kattığı kutlamaya CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin'de katıldı.


Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) dün akşam Öğretmenevi önünde bir araya gelerek 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak için yürüdüler. Çiftlik Caddesi'nden başlayan yürüyüş Atatürk Anıtı'nda sona erdi. Coşkulu şekilde yürüyen kalabalık grup Çiftlik Caddesi'nde gür bir şekilde Atatürk'ün Gençliğe Hitabe'sini okudu. Yaktıkları meşalelerle ve ellerindeki bayraklarla coşkuya coşku katan ADD üyeleri ve Samsunlular cadde üzerindeki vatandaşlardan alkış topladı. 

TEKİN DE KATILDI

Atatürkçü Düşünce Derneği öncülüğünde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı yürüyüşüne CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin ve CHP 25. Dönem Milletvekili Adayı Atıf Tomrukçu dışında 2 bine yakın Samsunlu katıldı. 'Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi', 'Vatan Sana Canım Feda' gibi sloganların da atıldığı yürüyüşte bir zamanlar ilkokul öğrencileri tarafından okunan 'Andımız' da okundu. Kalabalık grup Atatürk Heykeli'nin önünde basın açıklaması yaparak dağıldılar. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.