ADAYLIK İÇİN SON DÖNEMEÇ!

ADAYLIK İÇİN SON DÖNEMEÇ!
7 Haziran tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler nedeniyle, seçime girecek partiler milletvekili listesinde yer alacak adayları tespit için değişik yöntemler kullandılar.

AK Parti Temayül yoklamasına önem verirken, CHP Ön seçimle liste sıralamasını oluşturdu. MHP'de ise sıralamayı Genel Merkez'in yapacağı ihtimali yüksek ve durum hâlâ netleşmedi.

SON GÜN YARIN AKŞAM 17.00
Partilerin Milletvekili Aday Listesini Seçim Kurulu'na vermesi gereken tarihin son günü ise 7 Nisan akşamı saat 17.00'de bitiyor. Bu duruma göre Partiler belirlemiş oldukları aday isimlerini içeren listelerini yarın 17.00'ye kadar Seçim Kurulu'na iletecekler. Geçmiş dönemlerden hatırlandığı üzere, listeler Seçim Kurulu'na teslim edilene kadar hem isimler bazında ve hem de sıralama bazında değişiklikler olmuştu. Bu defa da aynı durumun yaşanıp yaşanmayacağı merak konusu.

GÜNDEMDE KALMAYI BAŞARDILAR
Milletvekili aday adayları kendilerine 7 Nisan tarihini hedef olarak belirlemiş ve yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarını yapmışlardı. Her bir aday Parti teşkilatlarını gezerek kendilerini tanıtma imkanı bulmuş, STK ziyaretleriyle gündemde kalmayı başarmışlardı. Bu arada Ankara'yı da ihmal etmeyerek, hatırlı kimselerden destek alma imkanını araştırmışlar, kulis faaliyetlerini sürdürmüşlerdi. Yarın akşam itibariyle de yapılan bu çalışmaların semeresi görülmüş olacak.Mehmet Hazinedar  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.