Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ADAYLAR ve BÜROŞÜRLER 

Yerel seçimlere hazırlanan adayların elime geçen büroşürlerini inceledim. İlginçliklerle dolu şeyler var. Bir de geriye dönük icraatlarına ve kendi dışlarında yapılan işlere karşı beyanlarına bakınca biraz dur DÜŞÜN demem gerekti. 

İyi Partiden ! Büyük şehir belediyesine Aday gösterilen HAYATİ TEKİN. 17 İlçeye haiz Büyük Şehirde  ne yapabilir dedigimizde, Geçmişte ne yaptı ki, Gelecekte ne yapacak demem icap ediyor. Samsun Çarşamba yolu üzerinde ATATÜRK evi diye yaptığı bir bina.

Tekkeköy Mağaraları dediği yerdeki, Tekkeköylülere Hakaret gibi görülen UYDURMA MAĞARA İNSAN heykelleri ve SAHİPLENDİĞİ Hurdasına bile,  hurdacının beş para vermeyeceği iki ashap bir taştan üç KİLİSE ile kendini manşet ettirirken. Büyük şehrin Tekkeköy’e taşıdığı hizmetleri göz ardı ederek, kendi yaptıkları ile Büyük şehre talip olabiliyor. 
 
Başkanlığı döneminde verdiği VİYADÜKLE ilgili beyanat, Samsun Şehir çıkışı Çarşamba yönündeki tırafigi rahatlatmak amacı için yapılan VİYADÜK’ ün YANLIŞ BİR YATIRIM olduğunu beyan etmesi, İyi Partinin Büyük Şehir Başkan adayı için UFKUNUN ne kadar DAR olduğunu GÖSTERMESİ bakımından yeterlidir. 

Bu günlerde, günde 80 ile 100 bin aracın üzerinden geçtiği 3800 metre boyundaki VİYADÜĞÜN KARADENİZ YOLU İÇİN EHEMMİYETİNE RAĞMEN, SİYASİ AMAÇLI ‘ YANLIŞ YATIRIM’ beyanında bulunan HAYATİ TEKİN’ in , yaptığı kıytırık işlere rağmen , Böyle hayati öneme sahip bir VİYADÜĞÜ KARALAMASI işin ehli olmadığının ispatı olarak ortaya çıkmıştır. 

Samsun CANİK VİYADÜGÜ 8 bin 240 metre. Tekkököy 3 bin 240 metrelik ile hizmet vermektedir. Bu DEV ESERLERİ küçümsemenin akıl, mantık, ilim ve idarecilikle alakası olmamaktadır. 

ANCAK, CHP zihniyetinin her yapılan iş hayırlı da olsa, Düşman gibi karşı çıkma, eleştirme ahlakı! ile eşlenmesi nin, kendi inkariyetlerinin beyanı olup, Büyük şehir Belediye Başkanlığı gibi bir makamı böyle bir zihniyete teslim etmenin tamamen yanlış ve hatalı olacağıdır.

İLK ADIM için İYİ PARTİ adayının dağıttığı bürosür ise, Şehrin bu bölümünün kangren olmuş ANA MESELESİNİ dahi tespit edememiş olunması, Ya İŞTEN KAÇMAK  veya GÖREMEME olarak yorumlamaktayım.

Seçime daha günler var. Bu önemli konuyu bütün büroşür ler bir araya geldiğinde AÇIKLAYACAĞIM. Şimdilik KOLTUK KAPMA YARIŞINDA OLANLARI heveslerini almaları zamanı, AYNAYA bakıp var mı benden layığı diyenler çoğunlukta iken, Tekere çomak sokmak bizim işimiz de değil. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR