ADAYLAR İÇİN SON 3 GÜN

Değerli dostlar, daha önceki yazımda Cumhur İttifakı Ak Parti Çarşamba Belediye Başkan adayı Halit Doğan ve Büyük Birlik Partisi Çarşamba Belediye Başkan adayı Ertan Sağlam adayların değerlendirmesini yapmıştım.
Bugünde seçime 3 gün kala Çarşamba Belediye Başkan adaylarını değerlendiremeye kaldığımız yerden devam edelim. Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba Belediye Başkan adayı Altan Karabulut ve Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan adayı Sebahat’ tin Sancar hakkında olacak, neticede bu seçimden ziyade bir hizmet yarışıdır. Tüm adaylar projeleriyle ben daha iyisini yaparım, vizyonunu sergilemeye çalışıyor.
Tabi ki bazı gerçeklerde var iktidar partisinin şuan ki Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar üç döneme takılıp tekrar aday olamadı. Arkasından söz edilecek büyük hizmetler bıraktı, bu nedenle yeni adaylar bu hizmetlerin üzerine koyacak projeler sunmaktalar. Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba Belediye Başkan adayı Altan Karabulut Mimar, Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan adayı Sebahat’ tin Sancar ise inşaat mühendisi, işleri şehir planlamaları bu nedenle Çarşamba’da eksikleri görüp yapılamayanları ve eksikleri projelendirip halkın karşısına çıktılar. Kişiliklerden yeteneklerden öte projelerin konuşulacağı bir yerel seçim yaşamaktayız. Bu nedenle Çarşambamız açısından bakıldığında adaylar sahalarda ve meydanlarda projelerini ve yapacaklarını anlatıyorlar. Sözlerime son vermeden önce Seçime az bir zaman kala şahsım adına Cumhur İttifakı Ak Parti Çarşamba Belediye Başkan adayı Halit Doğan’a, Büyük Birlik Partisi Çarşamba belediye Başkan adayı Ertan Sağlam’a, Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Altan Karabulut’a ve Saadet partisi Çarşamba belediye başkan adayı Sebahattin Sancar adaylarımıza adaylarımıza 31 Mart yerel seçimlerde başarılar diler, projeleri iyi olan halka yakın olan kazansın diyorum,31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler seçimi Ülkemize, Milletimize ve Çarşambamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sağlıcakla kalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Emin İnan Arşivi
SON YAZILAR