ADAYLAR HIZ KESMİYOR

ADAYLAR HIZ KESMİYOR
31 Mart 2019 yerel seçimlerine 12 gün kala tüm ülke genelinde olduğu gibi Samsun’da da seçim yarışı iyice kızıştı.

Büyükşehir, İlçe belediye başkanlarını, meclis üyelerini ve muhtarlarını seçecek olan vatandaşların çoğu kararını vermiş gibi gözükürken birçoğu da kararsız. Adaylar ise hız kesmeden halka ulaşmaya, oylarını almak istedikleri seçmenlere birebir dokunmaya devam ediyor.

PROGRAMLAR ÇOK YOĞUN
Cumhur İttifakı Büyükşehir adayı Mustafa Demir bir günde birçok yerde bulunarak seçmenle buluşarak ilçelerde ve mahallelerde projelerini sıralıyor. Daha çok istihdam konusuna eğildiği görülen Demir’in, şehir planı için de fikirleri vatandaşlara Sunmaya hız kesmeden devam ediyor.

mmmmmmmmmmmm.jpg

Millet İttifakı adayı Hayati Tekin de her gün seçmenlerle buluşarak iktidar eleştirilerini sıralarken diğer yandan seçilmesi halinde seçmene vaatlerini sıralıyor. 

732453.jpg

İttifakların dışında bağımsız aday Erhan Usta ise kendisini destekleyenlerle birlikte ilçelerde ve merkezde seçim yarışında seçmene hitap ediyor. Büyükşehir’de seçim Mustafa Demir ve Hayati Tekin üzerinden gitmekte. Erhan Usta ise daha fazla sosyal medyadaki hatırı sayılır etkisi üzerinden ‘yarışta ben de varım’ diyor.

erhan-usta-1547755864-001.jpg

İLÇELER AŞAĞI YUKARI BELLİ
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır, bugün yazdığı köşesinde ilçelerde denildiği gibi kritik bir durumun olmadığından bahsederek şu ifadeleri kullandı: "İlkadım'da an itibarı ile AK Parti iki puan önde, önümüzdeki hafta ne olur onu bilemem. Bunun dışındaki ilçelerde de AK Parti önde. Atakum'da 4 puan, Canik'te 20 puan önde gözükmekte..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.