"Acınızı Paylaşıyoruz Chapecoense"

"Acınızı Paylaşıyoruz Chapecoense"
Samsunspor'lu taraftarlar geçtiğimiz günlerde bir çok futbolcunun yaşamını yitirdiği Chapecoense yaşadığı açıya ortak olarak Üramniye Belediyespor karşılaşmasında "Acınızı Paylaşıyoruz Chapecoense" yazılı pankartla bir kez daha tüm Türkiye'ye örnek oldu

NOS CIM VOCE CHAPECOENSE
Kırmızı beyazlı taraftar Chapecoense'yi unutnadı. Geçtiğimi günlerde deplasman dönüşü kafilenin yer aldığı uçağın düşmesninin ardından bir çok futbolcusunun hayata gözlerini yumduğu ve Düyayı yasa boğan Chapecoense Kulübünün yaşadığı bu acıya Samsunspor'da ortak oldu. Kırmızı beyaz renlere gönül veren taraftarlar dün Ümraniye Şehir stadyumudna oynanılan Ümraniye Belediyespor-Samsunspor karşılaşması öncesi "Acınızı Paylaşıyoruz Chapecoense" (Nos Com Voce Chapecoense) yazılı pankartı deplasman tribününde açtılar. Trt spikerinin övgü dolu sözlerinin ardından Samsunspor'lu taraftarlar bir kez daha tüm Türkiye'ye örnek oldular.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADILAR 
Kendilerine ayrılan 96 kişilik deplasman tribününün tamamını dolduran Samsunspor taraftarları 20. dakikada Ömer Can'ın attığı golle yıkıldılar. Gole rağmen özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında takımlarına olan desteğini daha çok arttıran ve Kırmızı beyazlıalr'dan gol bekleyen taraftarlar 85'de Fatih Kılıçkaya'nın kale önünde topa dokunamadığı pozisyon sornası adeta kahroldular. Her deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayan Samsunspor sevdalıları Ümraniye Belediyespor karşısında alınan 1-0 yenilgi sonrası stadyumu büyük bir üzüntü ile terk ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.