AÇILIŞA BÜYÜK İLGİ

AÇILIŞA BÜYÜK İLGİ
İstanbul Latin Cafe Atakum'da açıldı. Atakum Denizevleri Mahallesi 222. sokakta açılışı gerçekleşen İstanbul Latin Cafe Yurtkur ile sahil yanında yer alıyor.

Otopark sorunu olmayan gençlerin ve öğrencilerin geçiş noktasında bulunuyor. Doğal dekorasyonu ile sıcak ortam bir sunuyor. Açılışının dualarla yapıldığı İstanbul Latin Cafe verdiği kaliteli hizmet, cazip fiyatları ile açılışa katılanların ilgi odağı oldu.

latin-kafe-acilis-1.jpeg

Açılışına Samsun bürokrasi, siyasi, sivil toplum ve iş dünyasından yoğun bir katılım oldu. Ayrıca gençlerin ve kadınların da beğenisini kazandı. Özellikle fiyatları ile gelen konukların dikkatini çekti. İstanbul Latin Cafe işletme sahibi Tarkan Yılmaz açılış sonrası yaptığı açıklama da "Benim mutlu olduğum bir iş, ben normal hayatım da aileme ve dostlarıma güzel ikramlarda bulunmaktan mutlu olurum.

latin-kafe-acilis-2.jpeg

Burada işin önemli olan konu gelen konuklarımıza en iyi en kaliteli sunumu ve hizmeti yapmaktır. Kazanç sonrasından gelir. Zaten amacım çalışan sayımı arttırmak  iş ve aş imkanı sunmak ve konuklarımıza uygun fiyata doyurucu kaliteli menü sunmak. Bugün açılışımıza gelen, gelemeyip arayan, iyi dileklerini sunan basta ailem ve dostlarım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

latin-kafe-acilis-4.jpeg

Bizi onurlandırdılar ve katılımları ile mutlu ettiler. İstanbul Latin Cafe nın açılmasında ve açılışında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum Allah hepsinden razı olsun." dedi.İstanbul Latin Cafe gün boyunca hayırlı olsun ziyaretçi akını yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.