"90 MİLYONU ÇÖPE ATMAYACAĞIM"

"90 MİLYONU ÇÖPE ATMAYACAĞIM"
İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin seçim çalışmalarına İlkadım'da Adalet ve Unkapanı Mahallelerinde devam etti.

Burada vatandaşlarla buluşan ve toplantılara katılan Hayati Tekin projelerini anlattı, önemli mesajlar verdi.Hayati Tekin'in çalışmalarına CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak, İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş da katıldı.

SAMSUN'U GELECEK YÜZYILIN ŞEHRİ YAPACAĞIM
 Proje ve icraat zamanı olduğunu belirten Hayati Tekin, " Ben gariban bir köy çocuğuyum. Tırnaklarımla  birçok mevkilere sizlerin sayesinde geldim. Tekkeköyde 15 yıl belediye başkanlığı,3 yıl milletvekilliği yaptım. Geçmişteki belediyedeki başarılarım sizlerin sayesinde.Samsun'u   Allah'ın izniyle otoparksız, üst üste binmiş şehir olmaktan kurtarıp, güney yönüne doğru büyüterek doğu- batı çevre yollarıyla gelecek yüzyılın şehri yapacağım.  Allah vergisi  dağlarıyla, derin ovaları ve  deniziyle bu harika coğrafyada,  akıl nimetini kullanmayan geçmiş yöneticiler  yüzünden Samsun geri kaldı." dedi.

44-002.jpg 55.jpg

RAYLI SİSTEMİ YERALTINA LAMAK YERİNE SAMSUN'UN ÇEVRESİNDEN DOLAŞTIRACAĞIZ 
Allah'ın verdiği akıl nimetini kullanacaklarını ifade eden İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, " Atakum'da hafif raylı sistemi yer altına alarak 90 milyon euroyu çöpe atıp, 120 milyon daha harcama gafleti yerine,  Irmak Caddesi'nden Duruşehir'in üzerinden, Adalet Mahallesi'nin etrafından ve şehri çevreleyen bir güzergahla,  Eğitim Araştırma Hastanesi'nin önünde Otogar'a kadar  ulaşacak  bir şekilde en kısa zamanda hizmete sunacağız. Hayırlı uğurlu olsun. " diye konuştu.

111-007.jpg 2222-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum