Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

810 DAKİKA SONRA GELEN 3 PUAN

810 dakika sonra gelen galibiyet, elbetteki çok güzel, harika, süper, elbetteki ilerisi için umut verici, diyeceğim ama; İşte bunu diyemeyeceğim. Dile kolay 9 hafta sonra yani 810 dakika sonra gelen sadece üç puan. Rakibin hatası mı? Bizim  futbol şansımız mı? ne derseniz deyin. Gelen sadece 3 puan. Deplasmanda alınan bu galibiyete aldanıp da ilerisi için umutlu konuşmak çok büyük hata olur.
90 dakika boyunca Samsunsporun hangi sistemle, hangi taktikle oynadığını çözemedim, anlayamadım. Sanırım Engin hocamda benim gibi olayı çözememiş ve anlayamamış. Oysa ki onun yanında takımı iyi tanıyan  yardımcı hocası var danışacak.  
Geri dörtlünün acizliği, orta  alanın yokları oynaması, özellikle  defanstan çıkarken Kaptan Mustafa SEVGİ'nin kaptırdığı toplar kalemizde çok büyük tehlikeler yarattı. Bu tehlikeleri defansın tüm hatalarına rağmen önleyen kaleci Furkan'a nazar değmesin diye sadece MAŞALLAH diyeceğim. Yediğimiz 2 nci golden  önce Canberk ve Murat ikilisinin pas anlaşmazlığı ekran başında bizi çıldırttı. Ekigho ; bence bu topçu değil onbir de kadroda bile olmaması lazım. Ofeodu yine aynı, gol atmasına rağmen hala umarsızca top oynaması  ve takımın hala onun formuna endeksli olması düşündürücü. Bu takımda İvanow denen bir topçu vardı, gören var mı acaba ?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR