7 Madde İle İngiltere’de Eğitimin Faydaları

7 Madde İle İngiltere’de Eğitimin Faydaları
Yurt dışında eğitim almak bireyin hem kişisel hem de kariyer gelişimi için büyük bir ayrıcalıktır. Burada önemli olan kişinin kendine uygun bir ülke ve okulu tercih edebilmesidir.

 

Yurt dışında eğitim almak bireyin hem kişisel hem de kariyer gelişimi için büyük bir ayrıcalıktır. Burada önemli olan kişinin kendine uygun bir ülke ve okulu tercih edebilmesidir. Dünyanın hemen hemen her yerinden her yıl binlerce öğrenci akademik başarısı için İngiltere’de eğitime başvuruyor. Siz de yurt dışında eğitim mi almak istiyorsunuz? İşte İngiltere’de eğitim almanın size kazandıracağı faydalar!

Yüksek Kaliteli Eğitim

İngiltere’deki eğitim standartlarının dünyanın en iyileri arasında olduğu düşünülmektedir. İngiltere’de lise okumak ya da İngiltere’de yüksek lisans yapmak istiyorsanız şunu bilmelisiniz ki gittiğiniz her okul yüksek kalitede eğitim vermektedir. Bu okullar, kolejler ve üniversitelerin eğitime katkıları sayesinde dünyanın dört bir yanındaki kariyerlere kapı açabilir. Bu okullara gelen öğrenciler kurumların verdikleri kalite güvencesinden yararlanacaklardır.

Geniş Alan Seçeneği

İngiltere eğitim kalitesinin yanı sıra, burayı cazip bir yer haline getirmek için çok çeşitli kurslar ve alanlar da sunmaktadır. Tıp, ekonomi veya hukuk gibi temel alanlara ek olarak; tıbbi teknoloji, robotik ve E-ticaret gibi mevcut iş taleplerini karşılayan diğer alanlarda bölümler de içermektedir. Eğer İngiltere’de yüksek lisans yapmak istiyorsanız okullar daha da geniş bir yelpazede eğitim seçenekleri sunabilir.

Mezuniyet Sonrası Çalışma İzni

İngiltere yeni mezun olmuş uluslararası öğrencileri, özellikle şu anda yetersiz bir alanda yeterliliklere sahip olmaları durumunda yerel işgücü piyasasına erişmeye teşvik eden harika bir eğitim sonrası istihdam sistemi sunmaktadır. İngiltere’de lisans ve yüksek lisans okuyan öğrenciler eğitimleri sonrasında 2 yıl, Doktora yapan öğrenciler 3 yıl çalışma ve oturma izni hakkına sahip olurlar.

Başarı Bursu Programları

İngiltere’deki öğrenciler için bursların çoğu akademik yeteneklere dayanmaktadır. İngiltere üniversitelerinin bir çoğu Türk öğrencilere senelik 1000 -5000 gbp arasında burs imkanı sunmaktadır. Verilen burslar eğitim ücretinden düşülür.

Uluslararası Tanınan Eğitim

İngiltere üniversitelerinin güçlü bir uluslararası ünü vardır. İngiltere’de verilen sertifika, diploma, lisans veya yüksek lisanslar uluslararası olarak tanınır. Birleşik Krallık’taki akademik kültür, Cambridge ve Oxford gibi dünyaca ünlü enstitüler ile ilişkilendirilmiştir. Birçok ünlü bilim adamı, araştırmacı ve yazar İngiltere’de eğitimini sürdürmüştür.

Çok Kültürlü Öğrenim Ortamları

İngiltere’de eğitim aldığınız şehirden bağımsız olarak tüm sınıflar çok kültürlüdür. Etkili bir akademik müfredatın yanı sıra İngiltere, harika bir kişisel öğrenim ortamı sunar. İngiltere’de eğitim görürken, mevcut en büyük ve en değerli yaşam derslerinden biri olan sizinkinden farklı kültürlerle etkileşime girmeyi de öğrenebilirsiniz.

İngilizce Dil Yeterliliği

İngiltere’de eğitim almanın en belirgin avantajlarından biri İngilizce dilini öğrenmektir. Ülkedeki basit yaşam eylemlerinizi gerçekleştirmeniz, İngilizce iletişim kurmanız ve sosyalleşmeniz gerekeceğinden İngilizce becerileriniz büyük ölçüde artacaktır.

İletişim Bilgilerimiz

Kaynak : https://edukas.com.tr/blog/7-madde-ile-ingilterede-egitimin-faydalari/

Telefon : +90 (232) 422 05 56

E-Posta : [email protected]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.