7 Haziran Yeni Türkiye’nin Miladı Olacaktır.

7 Haziran  Yeni Türkiye’nin Miladı Olacaktır.
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Hakan Altıntaş, 7 Haziranda yapılacak olan 25. dönem milletvekilliği seçimlerinin Yeni Türkiye’nin miladı olacağını kaydetti..

“Bizler kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyfendinin, “partide ve seçim meydanlarında, ekranlarda ve özel sohbetlerde hep şunu vurgulamıştır, yapamayacağınız şeyleri asla vaat etmeyin. Vadettiklerinizi de mutlaka yapın. Boş ve umut verici, heyecanlandırıcı vaatlerle milleti aldatmanın bir anlamı yok” ilkesini kendimize rehber edinmiş bir partinin mensuplarıyız” diye belirten Altıntaş şöyle devam etti;

“Siyasetin sağlıklı bir mekanizma, erdem ve fazilet timsali haline gelmesine giden yolda bu ilkeli tutum ve davranış son derece hayati bir konumdadır. İnsanlarımızın siyasete olan güveni artmış, aynı zamanda ilgisi de çoğalmıştır. Toplumsal sistemde kendi işlevini sağlıklı bir şekilde yerine getiren bir kurum haline gelmeye başlamıştır.

Sadece 7 Haziran 2015 seçimleri sonrası AK Parti Hükümetimizin yapacaklarımızın bir kısmını sizlerle paylaşmak istiyorum:

Ülkemizin yeni ekonomi kurmaylarının oluşturacağı  Ekonomik Reform Politikaları sayesinde işsizlik azalacak, istihdam artacaktır.

Ülkemizi’nin 60 yıllık hayali olan Başkanlık Sistemi oylanacak.

Türkiyemizin Yeni Anayasa kurucu iradesi netleşecektir.

Çözüm sürecinin kaderi belli olacak, bu konuda anayasal eşit vatandaşlık, ana dilde eğitim ve yerel yönetimler açılımları tamamlanarak süreç hayırlı bir şekilde bitirilecektir.

 

Derin ve paralel vesayet yapı ve kurumlarına karşı kırmızı kitapta (milli güvenlik kurulu uygulama planı) belirlenen kamu siyasaları tatbik edilecektir.

 

Yeni Türkiye’nin (halkın iradesini yansıtan, ülkeyi daha kolay yönetebilir hale getiren, vesayet kurum ve kuruluşlarını ve yapılarının ortadan kaldırıldığı, parlamenter sistemin zayıflıklarının yetersizliklerinin giderildiği, 1400 yıllık medeniyet ve kültürü yansıtan, yönetilebilir demokrasi) tapusu tescillenecek, Yeni Türkiye Sözleşmesi ihdas edilecek ve meşruiyeti milletimiz tarafından onaylanacak.

 

Yeni Türkiye köhnemiş statükoyu yıkacak demokratik değişim yaygınlaşacaktır.

 

Yeni Türkiye siyasal istikrarın devamlılığını sağlanacak karabasan gibi ülkemizi tehdit eden koalisyonlar dönemi bitecektir.

 

Yeni Türkiye vizyonu teorik yapıdan uygulamaya geçecek demokratik değişim ve reform süreci, toplumsal iç barış ve rehabilitasyon sayesinde ülkemiz önce bölgesel güç sonra küresel güç konumuna yükselecek.

 

Devletin yeniden yapılandırılması, devlet kurumlarının ahenk ve koordinasyonu sağlanacak böylece temel hak ve özgürlükler alanı genişleyecektir.

 

Ülkemizin seçilmiş Cumhurbaşkanı ve Parlamenter sistem çelişkisinden kurtarılacaktır. Böylece siyasette ve devlet yönetiminde krizlere, çatışmalara, tepkilere ve istikrarsızlığa gidebilecek ve fesad –bozguncu- kesimlerin (özellikle küresel faiz lobisinin) bu yöndeki beklentileri boşa çıkarılmış olacaktır.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.