7 DAKİKALIK GALİBİYET

7 DAKİKALIK GALİBİYET
Spor Toto 1. Lig’in 27. Haftasında Samsunspor, Lig’den düşmesi kesinleşen Gaziantepspor’a 2-1 mağlup oldu.

Spor Toto 1. Lig’in 27. Haftasında Gaziantepspor’a konuk olan Samsunspor, karşılaşmanın bitimine 10 dakika kala, kalesinde gördüğü 2 gol ile deplasmandan eli boş döndü. Lig bitimine 8 hafta kala 2. Lig’e düşmesi kesinleşen Gaziantepspor, dünkü karşılaşmada gösterdiği yüksek performans ile akıllarda iz bıraktı. Samsunspor ise, kötü futbol ile taraftarı hüsrana uğrattı.

 

Gaziantep Stadyumunda oynanan karşılaşmada Samsunspor, ilk 45 dakikada aradığı golü bulamadı. Müsabakanın ilk devresi 0-0 eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya daha etkili başlayan Kırmızı-beyazlılar, 75. dakikada aradığı golü buldu. Gökay’ın orta vuruşuna kafayla dokunan Georgios Samaras, kaydettiği gol ile takımını 1-0 üste taşıdı. Bu dakikalarda Samsunspor, attığı gole güvenerek sakinliğini sürdürdü.

10 DAKİKADA 2 HATALI GOL

Gaziantepspor, 7 dakika sonra 19 yaşındaki genç oyuncu Mustafa Bayram Çakır ile golü buldu. Dakikalar 82’yi gösterdiğinde genç futbolcu Mustafa Bayram, 1-1 eşitliği sağladı. Samsunspor deplasmanda sadece 7 dakika sevinebildi. Yediği golün şokunu üzerinden atamayan Karadeniz temsilcisi, 10 dakika sonra 2. golü yedi. 90+2. Dakikada Gaziantepsporlu Mustafa Bayram, tekrar sahne alarak Samsunspor’a mağlubiyet getiren golü yazdı. Mücadele sonucunda Samsunspor, Lig’den düşmüş Gaziantepspor’a 2-1 mağlup oldu. Samsunspor Kalecisi Sifakis ise yediği hatalı goller sonrası Samsunspor taraftarı tarafından tepkiye maruz kaldı.

Nurullah KIZILDAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.