7 AYDA 230 KM YOL ÇALIŞMASI YAPILDI

7 AYDA 230 KM YOL ÇALIŞMASI YAPILDI
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, ilçede devam eden ve tamamlanan yol çalışmalarını inceledi. Başkan Doğan, "İlçemizdeki yolların bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

İstiklal, Umut, Çay, Kirazbucağı, Bafracalı, Karamustafalı Mahallelerinde sathi kaplama asfalt yol çalışması, Gülören Mahallesi’nde ise beton yol çalışması tamamlandı. Çarşamba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

yol-1.jpeg

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, "İlçemiz genelinde yaptığımız incelemeler sonucunda 7 ay gibi kısa bir sürede 230km stabilize yol bakım çalışması yapıldı ve muhtelif alanların parke bakım onarım çalışmaları tamamlandı. 125 mahallemizde yeni açılan yollar ve mevcutta olan yollarımızın bakımı için 102.000ton stabilize kırma malzemesi kullanıldı. 8.000m yol genişletme çalışmaları yapıldı ve yapılacak yerlerimiz var. Hemşerilerimizden gelen talep ve önerileri dikkate alarak belli bir plan dahilinde çözüme kavuşturuyoruz. Hemşerilerimizi mağdur etmemek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Büyük ve geniş bir ilçeye sahibiz. Oluşturulan program çerçevesinde, mahallelerimizde devam eden çalışmalarımızın tamamlanmasıyla yol ihtiyacı olan bölgelerde de yeni yollar açacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.