600 BİN DÖNÜMLÜK KÜLFET !

600 BİN DÖNÜMLÜK KÜLFET !
Karadeniz'in doldurulmasıyla 9 delikli bölümü açılan golf sahası, daha planlarının çizildiği günlerden itibaren büyük bir masraf kapısı olarak görülüyor.

SU İHTİYACI ŞEHRİN İKİ KATI!

Karadeniz'in doldurulmasıyla 9 delikli bölümü açılan golf sahası, daha planlarının çizildiği günlerden itibaren büyük bir masraf kapısı olarak görülüyor. Şuan 18 çukura tamamlanan golf sahası bütçeye yük olacak şekilde sürüyor. 330 bin metrekarelik bir alanda olan golf sahası, şimdide 600 bin metrekarelik bir alana yayılmış durumda. Uzmanlar bu genişlikte bir golf sahasının su ihtiyacının, şehrin su ihtiyacının yaklaşık iki katı olduğunu söylediler.

MİLLET YİYECEK EKMEK BULAMIYOR

Bu olaylara ise vatandaşların tepkisi oldukça sert oldu. Bu konu ile ilgili tepkisini ile getirmek isteyen çevre sakinleri, “Samsun gibi eşi bulunmaz bir şehirde, şehrin takımı olan Samsunspor'a sahip çıkmadı bu duygusuz. Kentin tek markası olan Samsunspor küme düşme mücadelesi veriyordu. Motivasyon için bir kere ziyaret bile etmedi, "Samsun Kuş Cenneti ile golf sahasından mı ibaret. Bu kente sahip çıkmadınız. İşsizlik diz boyu" diye tepki gösterdi. Gülsan Sanayi esnafı da Başkan Yılmaz'ı 'Millet yiyecek ekmek bulamıyor, işsizler ordusu çoğalıyor' diyerek eleştirdi.

SAMSUN BUNU KALDIRMAZ

"Samsun’a kar yağdığı zamanlarda çiftlik caddesinde yürürken ayağımı kırmıştım, bütün Samsun halkı Yusuf Ziya Yılmaz yüzünden bu çekilmez çileyi çekmek zorunda kaldı. Peki neden? Cevabı çok basit gelecekte yapacağı şeyleri o günden planladığı için parayı harcamaya kıyamadı ve Samsun halkını mağdur etti. Saçma sapan bir golf sahası için, oradan kıstı buradan kıstı ancak Samsun halkının gırtlağına kadar geldi. Samsun geliri dar bir şehir, çoğu 1400 liraya çalışan asgari ücretli eleman. Sayın Yılmaz, size sesleniyorum Samsun Şehri bunların kaldıramaz, ben uyarımı yapayım" diyerek duygularını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum