6 aylık bebeğini öldürdü

6 aylık bebeğini öldürdü
Büyükçekemece'de bir anne 6 aylık bebeğini küvette boğarak öldürdü.

Bebeğini yatağına yatıran anne, "Seni çok seviyorum oğlum yetimhanede büyümene izin veremem." yazdıktan sonra polisi arayarak cinayet ilediğini söyledi. Olay yerine giden polis, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen anneyi intihar etmek üzere çıktığı pencerede son anda yakaladı. Minik bebeğin cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerin ardından alındı.

Olay, Batıköy Mahallesi Emlak Konut Evleri'nde dün sabah meydana geldi. İddialara göre olay şöyle gelişti. Anne Derya K. (33), 6 aylık bebeği K. K'yı banyoya götürdü. Anne Derya K., 6 aylık bebeğini küvetin içine sokarak suda boğdu. Daha sonra bebeğini yatağına yatıran anne, "Seni çok seviyorum oğlum yetimhanede büyümene izin veremem." yazdıktan sonra polisi aradı. Olay yerine gelen polis, bebeğini öldürdüğünü ve intihar edeceğini söyleyen anneyi oyaladı. Bu sırada ambulans ve ekipler de adrese geldi. Olay yerine ulaşan ekipler genç kadını son anda camdan atlamak üzereyken yakaladı. İçeriye giren polisler bebek odasında altı aylık K. K ile karşılaştı. Sağlık ekiplerinin ilk incelemesinde bebeğin hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Minik bebeğin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından baba ve diğer aile yakınlarına teslim edildi. Babanın ayakta durmakta güçlük çektiği gözlenirken bazı aile yakınları ağlayarak sinir krizi geçirdi. Minik bebeğin cenazesinin Bakırköy İncirli Fatih Camiin'de öğle vakti kılınacak namazın ardından defnedileceği öğrenildi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.