55 PLAKAYA BOYKOT!

55 PLAKAYA BOYKOT!
Cengiz Holding'in bir kuruluşu olan Eti Bakır A.Ş Samsun İşletmeleri 55 Plakalı araçlara iş vermiyor.

Samsun'da faaliyet gösteren Eti Bakır A.Ş. sadece Rizeli olanlara nakliye işi veriyor. Cengiz Holding'in bir kuruluşu olan Eti Bakır 55 plakalı nakliyecilere "İş yok" diyor. Cengiz İnşaatın hemşehricilik yaparak 55 Plakalı nakliyecilere iş vermemesi Nakliyeciler tarafından tepki görüyor.

NAKLİYE İŞİ RİZELİLERE
Ülkemizde cevherden katot bakır üretiminin yapıldığı tek tesis olan Eti Bakır A.Ş. Samsun İşletmeleri, İzabe, Sülfirik Asit, Konsantratör, Anot döküm ve Elektrolizhane tesisleriyle hizmetini yürütüyor. Bu tesislerde üretilen bakır ve diğer nakledilmesi gereken malzemeler 55 Plakalı nakliyecilere verilmiyor.

KOOPERATİF,"AYNI FİYATA TAŞIRIZ"
Tekkeköy Organize Birliği Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi yetkilileri Hakan Kakal, İsmail Uslu, Uçak Uslu, Abdullah Uçak ise Eti Bakır'ın nakliye işlerini aynı fiyatla taşımaya hazır olduklarını bildirmelerine rağmen Cengiz Holding'in bir kuruluşu olan Eti Bakır A.Ş. yetkilileri 55 Plakalı nakliyecilere iş vermemekte ısrar ediyor.

55 PLAKALI GİREMEZ
Seçimlerden önce milletin tamamına sinkaflı sözler söylediği iddia edilen ve tepki gören Cengiz Holding'in en başındaki kişi bu defa da "Buradan içeriye 55 plakalı araçlar giremez" şeklinde ifadede bulunduğu iddiasıyla karşı karşıya. Ekmeğini yediği Samsun'a bu kadar kindar oluşu akıllarda soru işareti bırakıyor. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum