50 GÜNLÜK HASRET 3 PUANLA BİTSİN!

50 GÜNLÜK HASRET 3 PUANLA BİTSİN!
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesine emin adımlarla devam eden Yılport Samsunspor bugün saat 13:30'da kendi evinde Gümüşhanespor'u konuk edecek. 

Son iç saha maçından bu yana (Manisaspor 4-0) tam 50 gün geçti, Yılport Samsunsporlu taraftarlar stadyumdan galibiyetle ayrılmak istiyor. İkinci devrenin açılış maçında Amed Sportif Faaliyetler karşısında şok bir mağlubiyet alan Yılport Samsunspor kendi evinde taraftarla barışmak ve haneye 3 puan yazdırmak için saat 13:30'da başlayacak kritik müsabakada Gümüşhanespor ile kozlarını paylaşacak. 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak maçta Yılport Samsunspor'un hedefi maçtan galibiyetle ayrılarak yoluna emin adımlarla devam etmek.

(29)-001.jpg

SON İKİ MAÇTA 1 PUAN
Geçen hafta deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler'e 2-3 mağlup olan Yılport Samsunspor, ilk devrenin son maçında ise konuk olduğu Sakaryaspor mücadelesinden 2-2'lik skorla beraberlikle ayrılmıştı. Ligde kendi evinde oynadığı 8 maçta 6 defa galibiyet alan Samsunspor'un 2 de mağlubiyeti bulunuyor. İç sahada oynadığı maçlarda rakip filelere 14 gol kaydedip kalesinde 6 gol gören Yılport Samsunspor'un iç saha karnesinde 18 puanı bulunuyor. Taraftarlar ise geçen hafta kaybedilen 3 puandan sonra iç sahadaki bu mücadelede puan kaybına ihtimal bile vermiyor.

06.jpg

DEPLASMANDA VASAT PERFORMANS
Deplasmanda 2 galibiyeti bulunan Gümüşhanespor, 5 defa mağlup olurken 1 defa berabere kalabildi. Gümüşhanespor deplasman maçlarında kalesinde 7 gol gördü ve rakiplerine 7 gol attı. Son deplasman mücadelesinde ise BB Bodrumspor'a 1-0'lık skorla mağlup olmuştu. Lig Gümüşhanespor şu anda 18 puanla 13. sırada bulunuyor.

002-001.jpg

HER AN HER ŞEY OLABİLİR
Zirve mücadelesinde en kritik mücadele bugün Sarıyer ile Sakaryaspor arasında oynanacak. 41 puanla liderlik koltuğunda oturan Sarıyer bugün kendi evinde 40 puanla ikinci sırada bulunan Sakaryaspor'u konuk edecek. Yılport Samsunspor'un bir diğer zirve rakibi 38 puanlı lig üçüncüsü Keçiörengücü ise evinde geçen hafta Samsunspor'u mağlup eden Amed Sportif Faaliyetleri ağırlayacak. Geçen hafta morali bozuk şekilde Samsun'a dönen Kırmızı Şimşekler bu haftayı kayıpsız geçmek için elinden gelen her şeyi yapacak.
Soner Süren

r4gfr4tfgrf-(17).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.