‘5 yıl değil 50 yıl sonrasını planlıyoruz’

‘5 yıl değil 50 yıl sonrasını planlıyoruz’
Atakum İlçesinde yeni projeler için alan tespiti yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Hayata geçireceğimiz projelerle ilçemizin 5 yıl sonrasını değil 50 yıl sonrasını planlıyoruz” dedi.

Atakum için yeni projelerin hazırlığı içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Taşçı, bu projelerin hayata geçirileceği noktaların da son derece önemli olduğunu belirterek, “Projelerin hayata geçirilmesi kadar doğru yerleşim noktalarında hayata geçirilmesi önemli. Bu noktada sürekli analizlerde bulunuyor, incelemeler yapıyoruz” diye konuştu.

YENİ PROJELERE HAZIRLIK
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçede tespitlerde bulunarak hayata geçirmeyi planladığı yeni projelerle ilgili alanları inceledi. Atakum’un gelişimine hız katacak bir çok projenin başlangıç aşamasına getirildiğini belirten Başkan Taşçı, yeni projeler için de çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, “Atakum İlçesinde hızlı bir gelişim yaşanıyor. Gerek sürekli artan nüfusu, gerek hızlı yapılaşması, gerek doğal güzellikleriyle bölgenin cazibe merkezi haline gelen ilçemizde sosyal, kültürel, sportif ve istihdama dayalı projelerin hazırlıkları tamamlandı. Yakında ardıardına hayata geçecek bu projelere ek yeni projelerin de hazırlığı içerisindeyiz. Projelerimiz ilçemizin 5 yıl sonrasını değil 50 yıl sonrasını hesaplıyoruz” dedi.

‘TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAĞIZ’
Yeni projeler için alan tespitinde bulunduklarını belirten Başkan Taşçı, “Hayatın her alanında, herkesi yakından ilgilendiren ve ilçemizi, ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaştıracak projelerimiz var. Projelerin hayata geçirilmesi kadar doğru yerleşim noktalarında hayata geçirilmesi önemli. Bu noktada sürekli analizlerde bulunuyor, incelemeler yapıyoruz. Özellikle 2015 ve 2016 yıllarını kapsayan, ilçemize ve şehrimize değer katacak adımlar atacağız. Bir yandan rutin belediyecilik çalışmalarını en iyi şekilde sürdürmek için durmaksızın çalışırken öte yandan da Türkiye’ye örnek olacak adımlar atmaya hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.