5 ton kurban eti dağıtıldı

5 ton kurban eti dağıtıldı
Kurban Bayramında kurban eti paylaşımına yönelik başlattıkları kampanyaya hayırseverlerin büyük destek verdiğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı...

 "Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasına kurduğumuz yardımlaşma köprüsü aracılığıyla yaklaşık 5 ton kurban eti, ihtiyaç sahiplerinin sofrasına ulaştırıldı" şeklinde konuştu.

Kurban Bayramında kestikleri kurbanların etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırımak isteyenler için, 'Paylaşalım Bayram Olsun' sloganıyla yardımlaşma kampanyası başlatan Atakum Belediyesi, 4 günlük bayram sürecinde 5 ton kurban etini hayırseverlerden alarak ihtiyaç sahiplerine teslim etti. Kampanyaya yoğun ilgi gösterildiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Yardımlaşmanın, paylaşmanın, birliğimizin ve beraberliğimizin en güzel örneklerini bu bayram ilçemizde ortaya koyduk. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

'BAYRAM AMACINA ULAŞTI'
Kurban Bayramı sabahından itibaren hem Turuncu Masa hem de Hayır Çarşısına ulaşan yüzlerce hayırseverin, kurban etlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için adım attığını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kampanyaya çok sayıda işadamının da destek vererek daha kapsamlı bir hale geldiğini söyleyerek, "Kurban Bayramını bir nebze de olsa amacına ulaştırabilmenin gururunu yaşıyoruz. Hem hayırsever vatandaşlarımızdan gelen farklı miktarlardaki etler, hem de hayırsever işadamlarımızın kampanyamıza verdiği büyük destek ile 5 ton civarında kurban eti, ihtiyaç sahiplerinin sofrasına ulaştırıldı. Bu anlamda Türkiye'nin en önemli yardımlaşma kampanyalarından birine imza attığımızı düşünüyorum. Destek veren, kampanyamızı güçlendiren, maddi imkansızlıkların dolayı kurban kesemeyen ailelerin yüzünü güldürmemize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Samsun'a, Atakum'a yakışır bir kampanya oldu" dedi.

BİN 475 AİLEYE KURBAN ETİ
Kurban etlerinin dağıtımı için 60 kişilik bir ekipler çalıştıklarını ve bin 475 aileye kurban eti ulaştırdıklarını belirten Başkan Taşçı, toplamda yaklaşık 5 ton kurban etinin dağıtıldığını belirterek, "Hayırsever vatandaşlarımız Turuncu Masa ve Hayır Çarşısına ulaşarak et bağışı yapmak istediklerini belirtti. Bunun üzerine 60 kişiden oluşan ekibimiz gidip o etleri teslim alarak hijyenik ortamlarda çalışan mutfak ekibimize ulaştırdı. Mutfak ekibimizin paketlemeleri yapmasının ardından da dağıtım ekibimiz devreye girerek etleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Bu koordineli çalışma sonucunda bin 475 aileye kurban eti ulaştırıldı. Kampanya kapsamında 4 günlük bayram sürecinde 5 ton kurban eti toplanarak dağıtıldı. Kampanyanın en güzel yanı ise bağış yapan vatandaşlarımızın kendi imkanları doğrultusunda destek vermesi oldu. Herkes imkanı doğrultusunda destek verdi ve böylesine güzel bir tablo ortaya çıktı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.