5 NOKTA KOÇLUĞU EĞİTİMİ...

5 NOKTA KOÇLUĞU EĞİTİMİ...
SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) yürüttüğü ve Samsun Genç İşadamları Derneği’nin stratejik ortağı olduğu 'KOBİ’lerde 5 Nokta Koçluğu Eğitimi' adlı projenin eğitim programı gerçekleştirildi

Samsun'da bir otelin konferans salonunda OMÜ ve Genç İşadamları Derneği tarafırdan gerçekleştirilen 'KOBİ’lerde 5 Nokta Koçluğu Eğitimi' adlı projenin eğitim programının açılış konuşmasını Proje Koordinatörü Doç.Dr. Fevzi Serkan Özdemir, yaparak proje hakkında bilgiler verdi. Projenin stratejik ortağı olan Samsun Genç İşadamları Derneği Başkanı Levent Özden yaptığı konuşmada, “Genç İşadamları Derneği olarak arkadaşlarımızla beraber sayısız çalışmalarda aktif rol ve görev aldık. Hepsinden mutlu olduk ve gurur duyduk. Bugünde gerçekleştirilen bu çalışmada ruhumuzu besleyecek, ülkemiz ve şehrimiz adına, ticaret adına doğru şeyler yaptığımız için önemsediğimiz bir çalışma oldu. Bizlerin 3 ana görev tanımı vardır. Bizim misyonumuz üyelerimize karşı sorumluluğumuz, şehrimize karşı sorumluluğumuz ve sosyal sorumluluk projeleri ile insanlığa, toplum hayatına karşı sorumluluğumuzdur. Bu 3 misyon üzerine kurulan bir dernek olduk ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz. Şehrimize karşı sorumluluğumuz, şehrimizin gelişmesi ve büyümesi için, şehrimin yöneticilerinin ve bürokratlarının özveri ile çalışıp ama yetemediği noktalarda onlara destek olmak için, şehrimizin geleceği için elini taşın altına sokacak projelerde her zaman bizler var olduk" dedi.


Programda ayrıca OMÜ'den Yrd.Doç.Dr. Tuba Bekiş ile Doç.Dr. Fevzi Serkan Özdemir, Gazi Üniversitesi'nden Doç.Dr. Güler Sağlam Arı ve Doç.Dr. Mehmet Baş ise çeşitli konularda katılımcılarla bilgilerini paylaştılar.(DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.