5 MİLYON TL’YE KÜLTÜR MERKEZİ

5 MİLYON TL’YE KÜLTÜR MERKEZİ
19 MAYIS İLÇESİ’ne 5 MİLYON TL’YE KÜLTÜR MERKEZİ

19 Mayıs İlçesi Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından haftalık olarak gerçekleştirilen sohbetlerin bu haftaki konuğu 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu oldu.

Her hafta dini ve güncel konuların konuşulduğu toplantıya bu hafta İlçe Müftüsü Emin Patan ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu katıldı.

Namaz, kul hakkı ve dövme konusunda bilgilendirme yapan İlçe Müftüsü Emin Patan’ın sohbetinin ardından konuşan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ilçede devam eden ve gerçekleşecek olan projeler hakkında bilgi verdi.

15 Temmuz gecesinde yaşanan hain darbe girişiminin ardından 27 gün boyunca nöbetlerde meydanı dolduran ilçe halkına teşekkür ederek sohbetine başlayan Başkan Topaloğlu; ‘’ Sorunlarımız varsa birlik ve beraberlik içinde 15 Temmuz ruhuyla aşacağız.’’ dedi

19 MAYIS İLÇESİNE 450 MİLYON TL YATIRIM

8 yıl içinde 19 Mayıs ilçesinin yaklaşık 450 milyon tl yatırım aldığını belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; Dünya’da her yıl ilk 3’te büyüyen bir Ülkemiz var. Bu büyüme de ilçemizde hak eden yatırımı aldı. Bugün 50 bin nüfusunun altındaki ilçelerde yarı olimpik yüzme havuzu yokken bizim ilçemizdeki yarı olimpik yüzme havuzu 2017 yılının ilk çeyreğinde tamamlanmış olacak. Dedi

2017 YILI 19 MAYIS İLÇESİNİN YATIRIM YILI

İlçedeki doğalgaz çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Topaloğlu; ‘’ Cumhuriyet Mahallemizin büyük bir bölümünde iç hat dağıtımı tamamlandı. Kasım ayı içinde sızdırmazlık testleri yapılacak ve ilçemizde doğalgaz kullanımı başlamış olacak. 2017 yılında Pazar mahallesine geçecek olan doğalgaz çalışmalarının hemen ardından Pazar mahallesinde yolları parke kaldırım olmayan sokak bırakmayacağız.’’ dedi.

                NEBİYAN SUYUNA KAVUŞUYORUZ

19 Mayıs Barajındaki çalışmaların iki ay içinde biteceğini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Baraj inşaatımız tamamlanıyor. Yılbaşından sonra su tutmaya başlayacak. Su hattı ihalesi ise gerçekleşti en geç 2018 yılında evlerimizdeki musluklardan arıtılmış nebiyan suyu içeceğiz.’’  dedi.

5 MİLYON TL’ye KÜLTÜR MERKEZİ

İlçemizde içerisinde düğün salonu da olan büyük bir kültür merkezi yapmak için çalışmalara başladıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Osman Topaloğlu; ‘’ Milli Emlak Genel Müdürlüğünden yer tahsisini gerçekleştirdik. Ballıca mahallesinde bulunan 6 bin metrekarelik alan için projemizi hazırladık iki ay içerisinde ihale edeceğiz ve 2 yıl içinde bu projeyi siz değerli 19 Mayıs Halkının hizmetine sunacağız.’’dedi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum