4 İŞ MAKİNESI DAHA

4 İŞ MAKİNESI DAHA
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, belediyenin iş makinesi ve araç filosunun büyütme konusunda atılımlarına devam ediyor

Bugüne kadar Bafra Belediyesi’ne 44 araç ve iş makinesi kazandıran Başkan Şahin bunlara ek olarak dört araç daha aldı. Yeni alınan greyder, yükleyici, yama silindiri ve çöp kamyonu ile Başkan Şahin döneminde Bafra Belediyesi’nin araç filosu % 70 arttı.

Araçlar, düzenlenen törenle hizmete girdi. Törende konuşan Başkan Şahin şunları söyledi: “Ekonomik imkânlarımız yok denecek kadar az. Olan imkânları da en verimli şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bütün şehir yasası ile köylerimiz mahalle oldu ve belediyelere bağlandı. Bir kısım hizmetleri büyükşehir belediyemiz bir kısım hizmetleri de Bafra Belediyesi olarak yürütüyoruz. Fakat biz büyükşehir ve Bafra diye bir ayırım içinde olmuyoruz. Büyük şehir belediyemiz ve değerli başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile sürekli koordine, istişare ve işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Başkanımıza teşekkür ediyorum.  Yeni mahalle olan köylerimizde daha iyi hizmet verebilmek, şehir merkezimizde daha iyi çalışmak için ihtiyacımız olan bir greyder, yükleyici, yama silindiri ve bir de çöp kamyonu aldık. Daha fazlasına da ihtiyacımız var, imkânlarımız olsa almamız gerekir.”
 
Başkan Şahin açıklamalarına şöyle devam etti: “İlçemizde merkezde 1.200 cadde ve sokağımız, 400 kilometre yolumuz var. Yeni mahalle olan köylerimizde de 2.600 km olmak üzere 3.000 km yolumuz var. Toplam 140 mahallemiz bulunuyor. 145.000 nüfusa hizmet ediyoruz. Geçtiğimiz kış iki yoğun kar yağışına uğradık. Ekiplerimiz gece gündüz çalıştı. Doğum, hasta ve vefatlar için yol açmalara öncelik verdik. Bu sırada eksikliklerimiz oldu. Aldığımız greyderimiz ve yükleyici ile yoğun kış şartları olduğunda çalışmalarımıza ciddi katkı yapacaktır. Yaptığımız her hizmet insanlarımız içindir. Daha iyi şartlar sunmak içindir. Problemleri azaltmak içindir.
 
Yine ciddi bir hazırlığın içindeyiz. Çok yoğun bir asfaltlama, beton yol ve kaldırım çalışmaları yapacağız. Ben her zaman halkımıza güvendim. Halkımızın bunaldığı sitem ettiği durumlar olmuştur. Bunların anlık olduğuna inanıyorum. İmkânlarımızı biliyorlar. Bize de güveniyorlar. Halkımızın hoş görü ve anlayışına teşekkür ediyorum. İlçemizde 250 km’ye yakın doğal gaz hattı döşendi. Yollarımız ve kaldırımlarımız bozuldu. Bunun % 75’ni yaptık. Geri kalanını da tamamlayacağız.” Daha sonra Kaymakam Halis Arslan’da bir konuşma yaptı. Konuşmasında belediyenin hizmet sınırlarının genişlediğine değinen Kaymakam Arslan geçiş dönemlerinde bazı sıkıntıların olabileceğini ama zamanla bu sıkıntıların giderileceğini belirtti. Kaymakam Halis Arslan konuşmasında şunları söyledi: “Bu yeni alınan araçlar ve makine parkının büyümesi ile birlikte işler daha rahata erecek. Planlanarak sıraya konacak. Meseleleri çözdükçe biz mutlu oluyoruz. Bu tören tabi ki tanıtım amacıyla yapıldı. Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanılsın. Başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi. Törene Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Borsa Başkanı Namık Kibaroğlu, AK Parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.