4-1 YANA HABER SALIN SAMSUN GELİYOR!

4-1 YANA HABER SALIN SAMSUN GELİYOR!
Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde 26. haftada İnegölspor'u 4-1 mağlup etti. Kırmızı-beyazlılar puanını 67'e yükselterek liderliğini sürdürdü. Kırmızı-beyazlıların en yakın takipçisi Manisa Futbol Kulübü'nün Pendikspor'a 3-2 kaybetmesi sonrası iki takım arasındaki puan farkı 10 oldu.

Kırmızı-beyazlılar, 19 Mayıs Stadyumunda İnegölspo'a karşı TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta yirmi altıncı maçına çıktı. Büyük bölümü Yılport Samsunspor'un üstünlüğü ile geçen maçta rakibine 4-1'lik üstünlük sağlayan Samsunspor liderliğini sürdürdü. Haneye 3 puanı yazdıran gol Guido Koçer (2) ve Burak Çalık ve Bahattin Köse'nin ayağından geldi.

manset-1-016.JPG

RAHAT GALİBİYET
Yılport Samsunspor, dolu tribünler önünde İnegölspor'u mağlup ederek 2019-2020 sezonunda yirmi birinci galibiyetine ulaştı. İnegölspor'a karşı iki devrede de üstün bir futbol sergileyen Yılport Samsunspor, rahat bir galibiyet alarak son sekiz haftalık dilime on puan önde girdi. Henüz maçın başında  bulduğu fırsatı iyi değerlendiren Guido Koçer takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra beraberlik için yüklenen konuk ekip İnegölspor 24. dakikada Gökhan Kurumuş ile skoru eşitledi.  Dakikalar 28 olduğunda ise sahneye bir kez daha çıkan Guido Koçer hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-1 yaptı. Rakibi üzerinde ataklarını sıklaştıran Yılport Samsunspor, Burak Çalık'ın 31.dakikada attığı golle ilk devreyi 3-2 önde kapattı.  

esbkis4w4aab43m.jpg

BÜYÜK AVANTAJ
Yılport Samsunspor ikinci yarıya ya rahat bir şekilde başladı. Rakibinin üzerine golü bulabilmek için giden kırmızı-beyazlılar ataklarını sıklaştırdı. Zaman zaman rakip takımın kritik ataklarında yerinde müdaheleler yapan savunma oyuncuları da teknik heyetten alkış aldı. Maçta son dakikalara girilirken kırmızı-beyazlıların golcüsü Bahattin Köse bulduğu fırsatı gole çevirip maçın sonucunu 4-1 olarak tayin etti. 19 Mayıs Stadyumunda net bir galibiyet alan Yılport Samsunspor puanını 67'ye yükseltti. Samsunspor'un en yakın takipçisi Manisa Futbol Kulübü ise deplasmanda Pendikspor'a 3-2 yenilerek 57 puanda kaldı. İki takım arasındaki fark 10 puana yükselirken Yılport Samsunspor bitime sekiz hafta kala çok büyük bir avantaj elde etti.

esclylaxuaer7hg.jpg

TARAFTARA TEŞEKKÜR
19 Mayıs Stadyumunda 4-1 kazanılan İnegölspor maçı sonrası konuşan Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Futbol duygularla yapılan bir iş. Bu duygular harekete geçmeyince sonucunda bir şey anlatmakta çok kolay olmuyor. O yüzden daha şehitlerimizin acısı içimizdeyken burada benim maçı değerlendirmem, ‘kazandık mutluyuz’ demem çok bir şey ifade etmeyecek. Sadece taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu hassasiyete uygun davrandıkları için. Şehitlerimizin hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum