360 Derece sanal tur uygulamasını hayata geçti

360 Derece  sanal tur uygulamasını hayata geçti
19 Mayıs Belediyesi, İlçenin tanıtımına ve yapılan hizmetlerin internet ortamında izlenmesine yönelik olarak 360 derece sanal tur uygulamasını hayata geçirdi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu 360sanal tur uygulaması için yaptığı  açıklamada; “İlçemizi ve yapılan hizmetlerimizi web üzerinden halkımıza tanıtmak ve internet ortamında interaktif olarak halkla buluşturmak için 3600sanal tur uygulamasını gerçekleştirdik. Halkımıza,  ilçemizi artık tek bir tuşla kolaylıkla gezebileceği, bütün detayları görebileceği bir hizmet sunduk.dedi

Proje ile kullanıcılar dünyanın her yerinden internet aracılığı ile 19 Mayıs ilçesinin sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel değerlere hızlı, güncel ve güvenilir bir şekilde ulaşabileceğini ifade eden Başkan Topaloğlu; 150 farklı noktadan gerçekleştirilen Sanal Tur uygulaması ile Kullanıcılar, 19 Mayıs Belediyesi kurumsal web sitesi üzerinden, 19 Mayıs ilçesindeki Nebiyan Dağından Kuş Cennetine, Kent Ormanından Spor komplekslerine kadar 150 farklı noktayı 360° sanal tur yöntemi ziyaret edebilecekler. 360° sanal tur ile ilçede bulunan ve muhtelif bölgeler turizm yatırımcıları için daha cazip hale gelecek.

Ayrıca halkımız İlçe merkezindeki saat kulesinde bulunan 3 adet kamera ile 24 saat boyunca kesintisiz olarak 19 Mayıs Belediyemiz web sitesinden ilçe merkezimizi de izleyebilecekler. Halkımıza hayırlı  olsun.” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.