350 Eserlik Sergi Sanatseverlerle

350 Eserlik Sergi Sanatseverlerle
Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza AVM, yıl boyunca düzenlediği çeşitli sergilere bir yenisini daha ekledi

İlkadım Belediyesi ve Halk Eğitim işbirliği ile hayata geçirilen proje kapsamında, Yıldıray Çınar Kültür Merkezi Dekoratif El Sanatları Kursu öğrencilerinin hazırladığı 350 eserden oluşan sergi İlkadım Belediye Başkanı Sayın Erdoğan Tok tarafından açıldı.

Kültür Merkezi eğitmeni Gülizar Çakmak Üçüncü, gazete kağıtlarından, kullanılmayan şişelerden yeni ürünler elde ettiklerini belirtti. Ayrıca ahşap boyama, rölyef, filoğrafi, seramikten hamur çiçeği, koza ve titanyum çalışmaları da yaptıklarını kaydeden Gülizar hanım, gösterdikleri çaba ve harcadıkları yoğun emek için 46 öğrencisini kutladı.

Halk Eğitim eğitmenleri tarafından özel olarak hazırlanan ve serginin en göz alıcı çalışmalarından olan “İstanbul’un Fethi” isimli eser katılımı ile sergiye onur veren İlkadım Belediye Başkanı Sayın Erdoğan Tok’a armağan edildi.

Yıldıray Çınar Kültür Merkezi Müdürü Emine Tosun ise aylarca verilen emekler sonunda ortaya çıkan bu nadide eserler için hem eğitmenlerine hem de öğrencilerine tebriklerini sundu. Birbirinden şık dekoratif eserlerin yer aldığı sergi 28 Ağustos tarihine kadar Samsun Piazza AVM Sanat Galerisi’nde sanatseverleri bekliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.