35 YILLIK BAŞKANI DEVİRDİLER!

35 YILLIK BAŞKANI DEVİRDİLER!
Bugün yapılan 19 Mayıs Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi seçimlerinde 35 yıldır aynı görevi yürüten Başkan Mahmut Çakmak seçimi kaybetti.

Ondokuzmayıs ilçesinde bugün yapılan seçimler 4 liste ile girilirken, liste sayısı ve katılım açısından en çekişmeli geçen seçim oldu. Seçime eski başkan Mahmut ÇAKMAK, seçimi kazanan Tuncay KARAOSMAN, Turgay SUİÇMEZ ve Uğur YILDIRIM katıldı. Seçimi kırmızı liste ile kazanan Tuncay KARAOSMAN 226 oy alırken, eski başkan Mahmut ÇAKMAK 127 Oy ile 2. oldu. Diğer adaylardan Turgay SUİÇMEZ 16 oy,  Uğur YILDIRIM ise 9 oy aldı. AK Parti 19 Mayıs İlçesinden uzun süre İl Genel Meclisi Üyeliği yapan Mahmut ÇAKMAK aynı zamanda eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat KILIÇ’ın da eniştesiydi.


Seçimi büyük farkla kazanan Tuncay KARAOSMAN, “İlçemizin kalkınması gelişmesi ve her daim ilerlemesi için mücadele eden gerek sivil toplum kuruluşları gerekse diğer tüm yapılanmaların birçok emeğin olduğunun bilincinde olan ben ve yönetimim bu zamana kadar yapılan tüm çalışmalarda ve gelişmelerde emeği gecen büyüklerimize teşekkür ediyoruz.” diyerek üyeleri kucakladı, tebrikleri kabul etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.