31 MAYIS'TA İHALEYE ÇIKIYOR

31 MAYIS'TA İHALEYE ÇIKIYOR
Unkapanı Kültür Merkezi'nin yıkılarak yerine yapılacak olan yeni binanın yapımı için 31 Mayıs'ta kat karşılığı ihaleye çıkacak

Başkan Erdoğan Tok; Söz Verdik Yapıyoruz!

Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi 31 Mayıs'ta İhaleye Çıkıyor!

Söz verilen yatırımları bir-bir hayata geçiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  30 yıllık tarihi geçmişi bulunan Unkapanı Kültür  Merkezi'nin yıkılarak yerine yapılacak olan  yeni binanın yapımı için  31 Mayıs'ta kat karşılığı ihaleye çıkacağını söyledi.

1986 yılında Samsun Belediyesi Eski Başkanı Vehbi Gül tarafından yapılan daha önceleri pazar yeri olarak kullanılan yaklaşık  son 15 yıldır kültür merkezi olarak faaliyette olan Unkapanı Kültür Merkezi yıkılarak yerine çok fonksiyonlu kültür ve yaşam merkezi inşa edilecek.

UNKAPANININ ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK

Unkapanı Kültür Merkezi binasının muhteşem bir değişim yaşayacağını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Allah'ın izni ile Unkapanı Kültür Merkezi binamızı yıkarak kat karşılığı anlaşacağımız müteahhit ile muhteşem bir yaşam merkezi yapacağız. Faaliyet gösteren bu binamız artık yaşlandı. Binamızı yavaş-yavaş tahliye ediyoruz. Bu merkezimizin üst tarafı konut, alt bölümleri ise hanımlarımız için kurs salonları, toplantı odaları, Türk hamamı, fitness salonları ve otopark gibi birbirinden farklı noktalarla modern bir yaşam merkezi olacak. Ayrıca merkezimizin içinde 650 kişilik büyük bir konferans salonu da mevcut olacak. Kursiyerlerimiz artık ferah rahat ve modern sınıflarda eğitim alacak, yine modern ve iç açıcı salonlarda sporlarını yapıp streslerini atabilecek. Yapılacak olan bu bina sadece bayanlarımızın değil Unkapanı Mahallemizin de çehresini değiştirerek modernlik katacak. Merkezin altında bulunacak olan otoparkımızda bölgenin otopark sıkıntısına da çözüm bulmuş olacağız. Bu projemiz şimdiden hanım kardeşlerimize kurs hocalarımıza mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.