"31 Mart'ta Sandığa Mahkum Olacaklar"

"31 Mart'ta Sandığa Mahkum Olacaklar"
Samsun’da AK Parti teşkilatı ile buluşan Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Samsun’un 31 Mart seçimlerine hazır olduğunu belirterek, “Şer ittifakı milletin nazarında, 31 Mart seçimlerinde sandıkta mahkum olacaktır” dedi

Eski Başbakan Yardımcısı ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, AK Parti’nin teşkilat içi eğitim toplantısına katılmak için Samsun’a geldi. Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Akdağ'ın yanı sıra geçmiş dönem AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Amasya Milletvekili Akif Gülle, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, AK Parti İlçe Başkanları, ilçe beldiye başkan adayları, il ve İlçe gençlik kolları başkanları ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

14d625ed-7f40-4e68-94b3-11ef287861e8.jpg

ŞER İTTİFAKI SANDIĞA MAHKUM OLACAK
Samsun’da olmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, “Samsun bu salonu doldurarak, 31 Mart seçimlerine hazır olduğunu gösterdi. 31 Mart’ta bu iş olmuş diyebiliriz. MHP ile oluşturduğumuz Cumhur İttifakı’nın vatanseverlerin, ülkesinin bekasını gerçekten günlük menfaatlerin üstünde tutanların ittifakıdır. Karşımızda ittifak adı ile ortaya çıkan ve aslında bir yıkım ekibi olarak tarif edebileceğimiz CHP ve İYİ Parti yönetimi, vatandaştan kaçırtmaya çalışsalar da HDP’nin ortaya koymuş olduğu ittifak ise gerçekten milletimizin devletimizin ve ülkemizin yararına olan bir iş değildir. CHP ve İYİ Parti yöneticileri HDP ile yani PKK ile kol kola olan bir parti ile dans pistine çıktıklarını milletin gözünden kaçıramayacaklar. Ayan beyandır ki bu şer ittifakı, milletin nazarında n 31 Mart seçimlerinde sandıkta mahkum olacaktır” diye konuştu.

9544ce3c-98d6-4641-bbf1-ba7cd87ec67f.jpg

NEDEN BİR ARADA OLDUKLARINI BİLMİYORLAR
Cumhur İttifakı’na sahip çıkacaklarını ifade eden Akdağ, “Onlar daha neden bir araya geldiklerini bile ifade edemiyorlar. Bizim MHP ile Cumhur İttifakı’nda neden bir araya geldiğimiz çok açık.  Öteden beri tek bayrak, tek vatan diyoruz. Ezanımıza kimse dil uzatamaz diyoruz. Türkiye’nin hür bir ülke olduğuna kimse inkar edemez diyoruz. Hiç kimse insanların yaşam biçimlerine karışamaz diyoruz.  İşte bütün bunlar bizi bir araya getiriyor. Cumhur İttifakı’na sahip çıkacağız. Biz bunu ne için yaptığımızı biliyoruz. Günlük küçük hesaplar içine ne AK Partililer ne de MHP’liler düşmeyeceğiz Yolumuza hep böyle devam edeceğiz” şeklinde konuştu.TERÖRÜN BELİ KIRILDITürkiye’de terörün belinin kırıldığını kaydeden Akdağ, “Türkiye'de terörün beli kırılmıştır. Terörle bu ülkeye huzursuzluk getirmek isteyenlerin beli kırılmıştır. Bu sefer bunu hemen güneyimizde Suriye’ye yapmaya çalışıyorlar. Ama Cumhurbaşkanımızın ve Türkiye Cumhuriyetin dirayeti, MHP’nin AK Parti ile dik duruşu ile Suriye meselesinde Türkiye büyük bir kararlılık ve güç göstermektedir. Türkiye oyunun edilgen nesnesi olmaktan çıkmış, doğrudan öznesi haline gelmiştir. Biz buna mecburuz. Yanı başımızda bir terör devletine müsaade edemeyiz. Ülkenin huzurunu bozmaya çalışanlara fırsat vermeyiz” ifadelerini kullandı.

cca53cf4-c448-463a-a615-fcdbbbad313f.jpg

BELEDİYECİLİK MAKAM KAPISI DEĞİLDİR
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ise, “Türkiye’nin sağlıkta dönüşüm ve değişimi önce insan felsefesi ile inşa eden, Türkiye’de son 15 yılda ortalama yaşam süresini yapılan hizmetlerle yükselmesine katkı sağlayan, her kesim tartışmasız takdirlerini toplayan Sayın Bakanımızı Samsun’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bütün belediye başkan adaylarımız gönül belediyeciliği inşa ederken, tüm teşkilatlarımız da gönül siyaseti yapmak durumunda olacaktır. Belediyecilik diğerlerinin nazarında makam kapısı olabilir, bizim nazarımızda sadece millete hizmetkârlıktır. Milletimize olan aşkımızdır. Çok iyi hizmetler yapmış olabilir ama biz bunları yeterli görmüyoruz. Yeterli olan hizmet yapılan insanların gönüllerine girebilmektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kuruluşumuzdan beri ifade ettiği ‘Biz, efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geliyoruz’ felsefesi üzerine siyasetimizi inşa ettik. Bugüne kadar çok büyük işlere imza atan AK Partimizin daha büyük işler yapabilmesi ve milletimizin desteğini alabilmesi için ancak bu şekilde sağlanabilir. Hedeflerimize ulaşmışsak çıtayı daha yükseklere çıkartmak durumundayız. Ulaşamamışsak sebeplerini bulup mümkünse tamir, değilse yeniden inşa yoluna gitmeliyiz. AK Partiyi diğer partilerden farklı kılan ve 16 yıldır iktidarda tutan bu anlayıştır” dedi.

e5bb277d-d984-4a20-9695-06054a183812.jpg

İTTİFAKIN GEREĞİNİ YAPIYORUZ
Cumhur İttifakı’nın gereklerine uygun hareket ettiklerini sözlerine ekleyen Aksu, “İllet ve zillet birlikteliği bir ittifak değildir. İhanet demek daha doğrudur. Ülkemize ve milletimize husumet besleyen kim varsa onlarla birlikte hareket etmenin başka adı olamaz. Cumhur ittifakını gereği neyse tüm belediye başkan adaylarımız ve teşkilatlarımız buna uymalıdır ve bu noktada da bir sıkıntı yoktur. Cumhur ittifakının asıl gayesi seçim kazanmak değil ülkemizi istikbal ve istiklalini garantiye almaktır. Bugün dünden daha güçlüyüz ama bu gücümüzü tevazu gayret ve samimiyet üzerinde yükseltmeliyiz."

ca8bc472-4e5b-49f3-9775-cbeb3798476a.jpg

HERKESE ULAŞACAĞIZ
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart’ta Samsun’dan güzel bir netice ile çıkacaklarını belirleterek, "Seçim çalışmaları sürecinde sokak sokak, ev ev  herkese ulaşacağız. Samsun’da seçime ittifak ruhu ile hazırız.”

fe4d167d-cfec-4c28-98ff-d6beb89ce277.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum