“31 Mart Seçimi Bir Beka Meselesine Dönüşmüştür”

“31 Mart Seçimi Bir Beka Meselesine Dönüşmüştür”
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden'i İlçe Başkanlığı'nda ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ve teşkilat üyeleri de katıldı. AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş: "31 Mart seçimi ülkemiz açısından bir beka meselesine dönüşmüştür. Bunun için özellikle bu seçimde ilk defa oy kullanacak olan gençlerimize iyi anlatmamız gerekiyor." dedi. 

ziyaret1.jpg

Teşkilat üyelerine özellikle gençlere 31 Mart seçiminin ülkemiz açısından çok önemli olduğunun anlatılması gerektiğini belirten Milletvekili Köktaş, "AK Parti'nin kurulduğu dönemde doğan çocuklar 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacaklar. Bugün gençlerimiz eski Türkiye'yi, yasakların, darbelerin İMF'ye borçlu olan Türkiye'yi bilmiyorlar. Onlara o eski Türkiye'yi teşkilatlar olarak iyi anlatacağız. İyi anlatmazsak yarın bilmeden bir yanlış karar verirler vebali onlarda değil, bizde olur. Onun için keşke dememek için, iş işten geçmeden anlatacağız. Geçtikten sonra, keşke dersek, 5 yıl geçmiş olur. Keşkenin telafisi için 5 yıl bekleriz. Onun için sağımıza, solumuza bakacağız. Oğlum, torunum, yeğenim, kuzenim, gel yanıma dinle! AK Parti kurulmadan önce ülkemizde böyle böyle sıkıntılar, şöyle şöyle olaylar yaşandı, aman ha sakın yanlışa düşme, yanlış karar vermeyin diye anlatmak zorundayız." dedi.

ziyaret2.jpg

ÇARŞAMBA'YA BÜYÜK HİZMETLER YAPILDI
Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Çarşamba ilçe belediyesi 28 Mart 2004 tarihinde AK belediyecilik anlayışı ile yönetilmeye başlandı. O günkü Çarşamba ile bugünkü Çarşamba'nın arasındaki farka şöyle bir bakalım. O günü bilenler o fotoğrafı şöyle gözünün önüne getirsinler. Göl restoran tesislerinin olduğu alanı da düşünün, çöp dağların olduğu yanında atların koşturduğu bölgeydi. Şimdiki Çarşamba'ya bakalım. Çevre düzenlemesiyle, sosyal tesisleriyle, köprüleriyle, diğer aldığı büyük hizmetlerle yaşanabilir bir ilçe oldu Çarşambamız. Bunları bugüne kadar sizlerle, milletimiz desteği ile yapıldı. Eksikler olabilir İnşallah onları da yine aynı anlayış içinde milletimizle el ele yapacağız." diyerek sözlerine son verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum