30 dakikada bu hale geldi!

30 dakikada bu hale geldi!
MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde gece etkili olan gök gürültülü sağanak yağmur, cadde ve sokakları dereye döndürdü, bazı binaların bodrum katları ile işyerlerini su bastı.

Bodrum'da geçen cuma gecesinden itibaren etkili olan kuvvetli rüzgar, dün fırtınaya dönüştü. Fırtına bugün saat 02.00'den itibaren yerini gök gürültülü sağanak yağmura bıraktı. 10 dakikası şiddetli, yaklaşık yarım saat aralıksız yağan yağmur Türkkuyusu, Atatürk, Üçkuyular ve Neyzen Tevfik Caddeleri ile bazı ara sokakların suyla dolmasına neden oldu. Dere gibi akan sel suları bazı binaların bodrum katı ve iş yerlerine girdi. Esnaf, işyerlerine giren suyu kovalarla tahliye etmeye çalıştı. Bazıları da işyerlerine su girmemesi yoğun çaba sarfetti.

Yukarı kesimlerden gelen çamurlu yağmur sularının azgın dereye çevirdiği Türkuyusu Caddesi'nden araçlar geçemedi. Atatürk Caddesi'nin Dere Sokak'la kesiştiği kavaşkata ise sürücüler suların çekilmesini beklemek zorunda kaldı. Sel suları önüne kattığı çöp konteyneri, saksı, kova ve taş gibi pek çok şeyi sürükledi. Sular çekildikten sonra geride çamur birikintileri ve sürüklenip gelen taşlar kaldı.

Meteoroloji yetkililer, yağmurun bugün de aralıklarla yağmasının beklendiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.