30 DAKİKA YETTİ

Liderlik yarışına girdiğimiz Giresunspor kazanmaya devam ediyor. Kazanırken de şansa gol atıp her maçta kalesinin içinden 2 veya 3 golü çizgiden çıkartıyor. Bakalım bu şans nereye kadar devam edecek... 

Eskişehirspor müsabakasının ilk 11'inde 3 yeni oyuncumuz görev aldı. Bunlar Veli Çetin, Hamroun ve  Mücahid oldu. Maça  hızlı başladık, daha sonra Süper Lig'de de faydalanacağımız Veli Çetin'in 3. dakikada attığı golle öne geçtik. Eskişehirspor takımı 5'li defans ve oyuna kendi sahasında karşılayıp hızlı adamları ile kontra ataktan sonuca gitmeye çalıştı..

Sol kenarı Yasin Öztekin tarafından orta göbekten Djedje ve İlyas Kubilay'la etkimizi arttırmaya başladık ve yine bir yan topla penaltı kazanıp gole çevirdik. İlk 30 dakikalık oyunda rakibe 1 pozisyon verdik. İlk kez forma giyen Mücahid de olumlu sinyaller verdi. Djedje'de bir yorgunluk var derken harika bir ara pası verdi ve maçın yıldızı Yasin Öztekin golünü attı.

İlk yarının sonuna doğru herkes gol peşine düşünce futbolun seyir zevki kaçtı ve ilk yarı 3-0 lehimize bitti. Ertuğrul hoca 2. yarıya altyapımızdan yetişen 2 genç oyuncu olan Gökhan Alsan ve Oğuz Gürbulak'la başladı (!) 

2. yarı rakipte çözülmeler devam edip hatalar da üst üste gelince 4. golü bulduk ve daha sonra diğer genç oyuncumuz Oğuz Gürbulak'ın ayağından bulduğumuz golle skoru 5'e taşıdık. 59. dakikada Burak Çalık, 63. dakikada Nadir Çiftci oyuna girdi. 

Dakikalar 70'i gösterdiğinde zayıf rakibimiz karşısında tecrübeli oyuncumuz Ali Kılıç'ı oyuna soktuk... Bir ara orta saha üstünlüğünü eline geçiren Eskişehirspor biraz kıpırdar gibi oldu ve golü de buldu. Sonradan oyuna giren Burak Çalık'ın attığı golle maç 6-1 bitti.

Erken atılan goller rakibi şoka soktu, neticede ilk yarım saatte iş bitti.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR