“3. Samsun Tiyatro Günleri” Başladı

“3. Samsun Tiyatro Günleri” Başladı
Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle organize ettiği Samsun Tiyatro Günleri’nin üçüncüsü başladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı 2016 yılına da hızlı bir giriş yaparak Samsun’da sanatseverleri birçok etkinlikle buluşturdu. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kapsamında organizasyonunu yaptığı ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Samsun Tiyatro Günleri’nin üçüncüsü başladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü tarafından 22 Mart ile 28 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikte Tiyatro İnsan (Ordu) tarafından sergilenecek Kedi ile Palyaço, OMÜ Tiyatro Bölümünce sergilenecek Kırık Uçlu Kalemler Ülkesi, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümünce sahnelenecek Soytarılar Okulu ve Hayal Atölyesi Tiyatrosunca sahnelenecek olan Küçük Karabalık adlı çocuk oyunları ile Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümünce sahnelenecek Gemilerde Talim Var, yine OMÜ Tiyatro Bölümünce sahnelenecek Fazilet Eczanesi ve Karmakarışık, TEGV Tiyatro Topluluğu tarafından sergilenecek Yalnızlık Odaları ileHayal Atölyesi Tiyatrosunca sahneye konulacak olanKahvede Şenlik Var ve İstibdat Kumpanyası adlı yetişkin oyunları sergilenecek.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde sahnelenecek olan ve tüm Samsun halkının ücretsiz olarak katılabileceği etkinlikler kapsamında çocuk oyunları 22, 23, 24 ve 25 Mart tarihlerinde saat 14:00’da,  yetişkin oyunları ise 22 Mart ile 28 Mart tarihlerinde her gün saat 20:00’da sanatseverlerle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.