3 PUANDAN BAŞKA YOL YOK

3 PUANDAN BAŞKA YOL YOK
Yılport Samsunspor, TFF 1.Lig'in altıncı haftasında bugün kendi evinde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Kırmızı-beyazlılar bu maçı kazanarak moral bulmak ve zirve yarışına yeniden tutunmak için mücadele edecek.

Çarşamba akşamı deplasmanda Bursaspor'a 4-1'lik skorla kaybeden Yılport Samsunspor, bugün saat 16:00'da 19 Mayıs Stadyumunda  Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Yılport Samsunspor bu maçı kazanarak Bursaspor'a karşı alınan farklı yenilgi sonrası oluşan olumsuz havayı dağıtmak ve ligde galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor. Büyük heyecana sahne olacak TFF 1.Lig beşinci hafta mücadelesi TRT Spor'da yayınlanacak. 

manset-2-090.jpg

TEK DÜŞÜNCE GALİBİYET
Bu sezon kendi evinde oynadığı iki maçı kazanan Yılport Samsunspor, deplasmanda oynadığı iki karşılaşmadan ise puan çıkaramadı. İlk dört haftada galibiyet alamayan Gençlerbirliği ise geçen hafta Altınordu'yu yenerek ilk 3 puanını elde etti. Yılport Samsunspor için büyük önem taşıyan mücadelede kırmızı-beyazlı futbolcularda tek düşünce maçtan 3 puanla ayrılarak zirve yarışısından kopmamak olacak.

DÜDÜĞÜ ÖZÜTOPRAK ÇALACAK
Bugün aat 16.00’da 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Yılport Samsunspor – Gençlerbirliği maçını hakem Onur Özütoprak yönetecek. Özütoprak’ın yardımcılıklarını Erkan Akbulut ve Ferdi Karadoruk yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Enes Kanpara görev alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.