3 PUAN İÇİN OYNAYACAĞIZ

3 PUAN İÇİN OYNAYACAĞIZ
Samsunspor Genel Sekreteri İbrahim Çevik, hafta sonu karışılacakları Altınordu maçını değerlendirerek "Altınordu maçı kritik bir maç. Galip geldiğimiz zaman puan anlamında rahatlayacağız. 3 puan için oynayacağız" dedi.

ALTINORDU MAÇI KRİTİK BİR MAÇ 
TFF 1'nci lig takımlarından Samsunspor'un Genel Sekreteri İbrahim Çevik, 23 Ekim Pazar günü Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda karışılacakları Altınordu maçından galip geleceklerini belirterek, "Biz yönetim olarak futbolcu kardeşlerimizin maçta elinden geleni yapacağına inanıyorum. Altınordu maçı kritik bir maç. Galip geldiğimiz zaman puan anlamında rahatlayacağız. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız çalışmalarını sürdürüyor. 

TARAFTARLARA ÇAĞRI 
Stadyumumuzda o gün futbol şöleni yaşanacak. Bu maç için bilet fiyatlarını düşürdük. Kale arkası tribünün 5 TL'den maraton tribününün biletini ise 10 TL'den satışa sunduk. Tüm taraftarlarımızın Samsunspor'un bu zorlu günlerinde yanında olmasını istiyoruz. Taraftarımız takımımızın itici gücüdür. Bizde bu gücü arkamızda görmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı hafta sonu 19 Mayıs stadyumuna bekliyorz. Gün birlik ve beraberlik günüdür " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.