3 PUAN ALMAMIZ ŞART !

3 PUAN ALMAMIZ ŞART !
Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Play off oynayabilmek için Balıkesirspor'dan mutlaka 3 puan almamız lazım" dedi.

 


 


ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL 
Pazar günü deplasmanda oynayacakları zorlu Balıkesirspor deplasmanını değerlendiren Sportif Direktör Zeren, aynı puanda olduklarını hatırlatırken şunları söyledi: "Bu maçın dönüşü yok. Maça çok iyi hazırlandık. Zor maç. Balıkesirspor'un da hedefleri aynı. var. Daha iyi mücadele eden, daha iyi oynatan ve sinirlerine hakim olan takım kazanacak. Takımımız bu düşünceyle gidecek. Play off'u yakalamak istiyoruz." 

MOTİVASYON PARA VE PRİMLE OLMAZ 
Futbolcuların durumu ve maç primi ile ilgili de açıklamalarda da bulunan Coşkun Zeren, şöyle devam etti:"Hasan Kılıç sarı kart cezalısı, Mehmet Çakır sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılıyor ama kadroda yer almayacak. Kalecimiz Furkan Köse'de sezonu sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı. Onun haricinde sakat ve cezalı yok. Yönetimimiz futbolcularımıza prim veriyor. Ancak bu maçın motivasyonu, parayla ve primle olmaz. paramız yok, desek de ya da, 1 milyon lira prim, vereceğiz desek de aynı motivasyonla sahaya çıkıyorlar." NİYAZİ ÖNDAŞ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum