3 DERECE BİRDEN ALDI!

3 DERECE BİRDEN ALDI!
Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Siyer Yarışmasında

 Anadolu Gençlik Derneği'nin, geleneksel hale getirdiği ve bu yıl altıncısı düzenlenen “Efendimizin İzinde” Siyer-i Nebi yarışmasına katılan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri 3 Derece birden kazandı.

Gençlere Peygamber Sevgisi aşılamak ve O’nu günümüz gençliğine rehber olarak tanıtmak amacıyla düzenlenen “Efendimizin İzinde” Siyer-i Nebi yarışması” yarışmasında, Lise Kız kategorisinde öğrencilerimizden Ayşenur Şen İlçe 1. Si, Mukaddes Tatlıgül İlçe 2. Si olurken Lise Erkek kategorisinde Mehmet Emin Kozal İlçe 1.si, Taha Ensar Kukul İlçe 3.sü oldu. İlçe genelinde 1. Lik derecesi alan M.Emin Kozal İl genelinde de büyük bir başarı göstererek İl 3.sü oldu.

Türkiye genelinde yapılan “Efendimizin İzinde” Siyer-i Nebi yarışmasında derece alan öğrencileri tebrik eden Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Zahit Köseoğlu, “ İmam Hatip Lisesi olarak,  böyle anlamlı bir yarışmada derece almak son derece memnuniyet verici. Gençlerimizin her alanda en iyi şekilde ve donanımlı bireyler olarak yetiştirilmesi en büyük sorumluluklarımızdandır.”  diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.