3 BİLİNMEYENLİ DENKLEM

Bir Sarıyer maçı oynadık, Muazzam bir futbol izledik, peşine  Yeni ÇorumSpor maçına çıktık oynanan futbol berbat..

1922 Konyaspor maçına bakın vasat bir oyun fakat ne istediğini bilen takım vardı. Çaykur Rizespor'la iki tane kupa maçına çıktık. Sezon başından beri oynamamış futbolcularla TFF 2. Lig takımı  olmamıza rağmen oynadığımız futbolla onları ezdik, şansımız yaver gitmedi elendik.

Yani kısaca Yılport Samsunspor'un takım oyunu ve  aynı zamanda futbolcu kardeşlerimizin futbolu 3 BİLİNMEYENLİ DENKLEM VE BULMACA  gibi hep soru işareti. Geçen sezon ve bu sezondan beri futbolcu performanslarının bir ileri gitmesi bir geri gelmesi sorununu  bir türlü çözemedik ve aynı şekilde takım oyununun maç maç  değişmesi problemlerini giden 3 hocaya rağmen bir türlü  halledemedik ve bir türlü istikrarı yakalayamadık.

Takım içindeki bu  problemleri yaşayan ve gözlemleyen Ertuğrul Sağlam hocamıza güvenmekten başka çaremiz yok. İNŞALLAH' çözecektir. Diğer bir sorun kim gidecek kim kalacak olması, o da ayrı bir soru işareti.

Birkaçını tahmin etsek bile Ertuğrul Hoca nasıl bir karar verecek bilemeyiz. Hedefte olan futbolcular var, sürpriz olanlar var. Yalnız şu bir gerçek transfer ettiğimiz futbolculardan tam manası ile verim alamıyoruz yeni alınacak futbolcu kardeşlerimizde İNŞALLAH böyle sorunlarla karşılaşmayız.

Sevgili okurlar, bu satırlarımı lütfen iyi okuyun, transfer  edildiğinde kafada soru işareti olup yaşlı ve ACABA dediğimiz 34 yaşındaki CANER ARICI oynadığı futbolla herkese parmak ısırttı ve örnek oldu. Helal olsun sana Caner Arıcı kardeşim tebrikler.

Bir diğer önemli OLAY, çok değil bundan bir kaç sene önce amatörde olan Termespor takımında stoper oynayan aynı amatör takımda bir sezon BAL liginde kaleye geçen tam manası ile BİR sezon 3 Ligde Erbaaspor'un kalesini koruyan bir kaleci düşünün ve o kaleci çok büyük yatırımları olan Yılport Samsunspor takımının kalesini devraldı.

İşte ACABA dediğimiz kalemizi başarı ile korur mu  düşüncelerine kapıldığımız ADAM NURULLAH SAĞLAM'DIR. Kaledeki duruşu ve sakinliği, yaptığı kurtarışları ile arkadaşlarına ve tüm taraftarlara güven vermiştir.

İşte ACABALARI çok olan bu 2 futbolcu kardeşlerim oynadıkları futbolla istikrar abidesi olup herkes tarafından örnek alınmalıdır.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR