29 EKİM TÜRKİYEMİZİN DOĞUM GÜNÜDÜR

29 EKİM TÜRKİYEMİZİN DOĞUM GÜNÜDÜR
AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

MİLLETVEKİLİ KIRCALI: 29 EKİM TÜRKİYEMİZİN DOĞUM GÜNÜDÜR

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Milletvekili Kırcalı mesajında “ 29 Ekim Türkiye’mizin doğum günüdür. Cumhuriyet Büyük Önder Atatürk’ün bizlere emanetidir. Bizler bu emaneti sonsuza kadar koruyacak ve yaşatacağız.” dedi.

AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı Cumhuriyetimizin 94.yılı nedeniyle yayınladığı mesajda şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyeti; asırlardır hürriyetinden ve onurundan taviz vermektense ölmeyi tercih eden asil ve aziz milletimizin şahlanışının, küllerinden yeniden doğuşunun nişanesidir. Türk milleti, 29 Ekim 1923’te Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarıyla beraber bir kez daha tüm dünyaya iradesine zincir vurdurmayacağını, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını kanıyla ve canıyla ilan etmiştir.” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: “ Hasta adam ilan ettikleri Osmanlının mirasını yağmalamak ve talan etmek, milletimize esaret zinciri vurmak için Anadolu’ya koşanlar, Atatürk’ün önderliğinde milletimizin cesareti, kararlılığı ve mücadelesi karşısında büyük bir yenilgi ve hezimet yaşamışlardır. Kurtuluş Savaşımızı zafere taşıyan, Cumhuriyetimize hayat veren ruh, tıpkı 94 yıl önce olduğu gibi bugün de dimdik ayaktadır. Cumhuriyetimizi sonsuza kadar koruyacak ve yaşatacağız. Başta devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın muzaffer komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle ve saygıyla yâd ediyor, aziz milletimizin Türkiye’mizin doğum günü olan Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.