"25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali" düzenlenen fener alayı ile sona erdi.

"25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali" düzenlenen fener alayı ile sona erdi.
Havza’da bu yıl 26.’sı düzenlenen "25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali" düzenlenen Atatürk Evi önünden başlayan fener alayı ile sona erdi.

Havza Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin taşıdığı fenerler oluşturulan fener alayına Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Atatürk Evi önünden başlayan fener alayı ile Mehmetçik Meydanına kadar yürüdü. Vatandaşlar fener alayına yoğun ilgi gösterdi.
Festival ile ilgili olarak bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz bu yıl festivalin 4 gün sürdüğünü belirterek; “Festival komitesi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. İnşallah halkımız memnun olmuştur. Önümüzde ki yılda yine 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivalimizi en iyi şekilde kutlayacağız. Festivalimize emeği geçenlere ve bizleri yalnız bırakmayan Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederim.” Dedi.
Havza Kaymakamı ve Kutlama Komitesi Başkanı Alper Tanrısever ise; “Fener alayımız ile festivalimiz sona erdi. Dolu dolu bir dört gün geçirdik. Uzaktan yakından ilçemize gelerek bizi yalnız bırakmayan ve festivalimize katkıda bulunanlara teşekkür ederim.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.