22-23 Nisan Çocuk Şenlikleri Sizleri Bekliyor

22-23 Nisan Çocuk Şenlikleri Sizleri Bekliyor
Lovelet Outlet 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını keyif, eğlence, müzik, lezzet tek bir çatı altında buluşturarak Çocukların doyasıya eğleneceği bir programla kutlamayı planlıyor.

         22 Nisan 2017 tarihinde başlayacak olan Lovelet 23 Nisan Şenlikleri iki gün boyunca miniklerde adeta bir bayram havası estirecek. 12:00 ’de başlayacak eğlence programında yok yok…

Lovelet outlet 22-23 Nisan Çocuk şenlikleri programının ilk gününde büyükşehir belediyesi bando ekibi ve bölgede bulunan anaokullarının ve kolejlerin yapacağı özel gösterilerle bayram coşkusu herkesi saracak.  Piyano resitalinden, koroya, dans gösterilerinden, halk Oyunlarına, Keman-darbuka gösterisinden, zumbaya kadar birçok gösteri yer alırken Kızılay için uçurtma yarışması LÖSAM için sanatsal faaliyetler yer alırken İkinci gün ise eğlence doruk noktasına çıkacak. Orf gösterisinden, İngilizce koroya, modern dans gösterilerinden, hula hop gösterisine, halk oyunları-danslarından, enstrüman yapımına kadar birçok faaliyet gerçekleşecektir. Stant etkinliklerinin de yer alacağı şenliklerde oyun hamuru ve yüz boyama ahşap boyama, taş boyama, bez bebek yapımına kadar birçok etkinlikler yer alacaktır. Kostümlü karakterler ile de renklenecek Şenlikte birçok firmanın yapacağı tattırımlarla da bayram havası yaşayacak şenliklere tüm Samsun halkı davetlidir.

Karadeniz’in en büyük Outlet merkezi olan Lovelet Outlet yaptığı kampanyalar ve gerçekleştirdiği etkinlikler ile Karadeniz Halkı’nın beğenisini kazanmaya devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum